I don't know what grey is. I never did.

Här är lite julklappar jag fick. Fick ett mobilband, presentkort, pengar och massa choklad också, och lite annat smått. Väldigt glad över allt jag fick!
På rean klpte jag med mig armbandet nedan, en parfym från Hilfiger, en stickad tröja och ett läderfodral till min mobil.
 
Min Daniel Wellington klocka som jag fick av mamma. Armbandet köpte jag på mellandagsrean.
 
Pulsklocka som jag fick av mamma och moster!
 

Christmas Eve

Hoppas ni haft en fin jul! Jag var hos mormor och morfar och firade med min familj, och på juldagen åkte jag med min moster till Göteborg, shoppade, åt indiskt, knäckebröd med brie, avokcado och parmesan och tittade på film.
Kom hem igår och träffade min vänner, idag har jag tränat och imorgon börjar mitt "nyårsfirande"!
 
 
Helt omöjligt att få med all julmat på bild! Förstår mig inte på folk som äter annat på jul, haha.
 
 
Tomten kom på besök, och jag var lika rädd som vanligt, usch. Fast det var i för sig 3/4 av mina kusiner också.
 
Julklapparna som tog plats under granen på julaftons eftermiddagen.
 
 
 

Ed Sheeran - I See Fire


The Great Gatsby

Denna filmen. Den var så otroligt bra.
 
 

Queen B

Det är väl knappast någon som missat att Beyoncé släppt ett nytt visuellt album idag, med videos till alla låtar. Man kan köpa det på iTunes, men jag vet inte om man kan lyssna på dem på något annat sätt än... Jag har iallafall hört lite av några av låtarna, och hon är grym. Men det visste vi ju redan.

Pharrel Williams - Happy


VSFS13

Med musikhjälpen i bakgrunden har jag råpluggat sen klockan 16-17 nånting (har ingen koll på något just nu), och är helt död. Ingenting går in längre och jag börjar tappa fokus nu. Men jag ska fortsätta i 1,5h till ungefär, sen ska jag titta på VSFS13! Det ska bli skönt med en paus och få sova...
 
 

Andy Lange - The Only One


3 december, 2013. { Christmas or New Years shoes

För några veckor sedan gick jag in på min favoritblogg, och detta var det senaste inlägget. Och det första jag såg var skorna (de svart med spets längst ner i collaget här nedanför)! Så i hopp om att de inte var svindyra klickade jag mig in på Asos och upptäckte att de kostade knappt 350kr! Och nu är de mina, och står på mitt golv och är fina.
De var ganska bekväma och lätta att gå i, så jag är nöjd! Dessutom har Asos fri frakt, fri retur, och är man student får man 10% rabatt.
 

My Favorite Christmas Song


1 december, 2013. { December

Det är plötsligt December. Det är 1a advent. Och det är knappt någon julkänsla överhuvudtaget.
Imorse tittade jag på julkalendern, låg kvar och tittade på tv ett tag innan jag åt frukost och gick till Smedbyn för att sälja lotter på julmarknaden. Solen sken, det var grönt på marken runt omkring och rosorna blommade uppemot väggarna, inte jättemycket julkänsla som sagt.
Men jag har ätit lussekatter och druckit glögg i helgen (lite jul), ätit kyckling med sallad igår och lax och sallad idag (så gott att de båda är värda att nämnas), och i fredags var det Nobelmiddag, 3-rätters, prisutdelning och dans.
 
Det har alltså varit en ganska bra helg, trots att jag blir mer och mer stressad över skolan för var dag som går... Har iallafall blivit av med en uppgift, känns skönt.
 
Såhär kan man se ut på Nobel, om man känner för det. Mina händer ser rätt knubbiga ut, men jag bjuder på det. De är fina ändå.