29 juni, 2013. { So far...

Har träffat kompisar mest hela tiden detta lov känns det som, spelat volleyboll, firat midsommar, ätit och spelat tv-spel! Har inte haft med kameran så mycket dock, men en dag...
 
 
Vi åkte till Willys...
 Funderade...
 Och köpte pizza, dricka och godis. Sen satte vi oss i kyrkan och spelade Monopol. Jag hatar Monopol.
 

Ryan Star - Losing Your Memory


27 juni, 2013. { Göteborg

Imorgon åker jag till Göteborg, spenderar två nätter på hotell, äter god mat, shoppar, går på bio, fikar och bara myser i livets stad. Ser fram emot detta så, mest att få vara där faktiskt. (Inte så att jag inte är där typ 12ggr/år ändå, men alltså...)
 
 
 

José Gonzales - Heartbeats

Play this song when you win the championship.
 
Jose Gonzalez – Heartbeats
 
 

23 juni, 2013.

Tänkte gå upp tidigt och träna - vaknade vid 9 och hörde att det spöregnade. Så jag sov till halv tolv, cyklade ner till ett stängt gym, cyklade hem och åt och tittade på film, och cyklade ner igen strax efter 14 när det hade öppnat.
Tänkte köra tricep och bröst idag, men det var så himla mycket folk där så jag körde bara tricep och stretchade och töjde en del i slutet. Men det var sjukt gött att få träna ordentligt igen, har inte gjort sen början av veckan eftersom jag blev sjuk, men idag mår jag mycket bättre och börjar få tillbaka lite av konditionen som försvinner när man blir sjuk... (Kunde inte ens gå 300m till busshållsplatsen utan att va helt slut i torsdags.)
 
Så nu är jag glad! Hoppas på att må ännu bättre imorn, vakna tidigt och att det är fint väder, så kan jag träna och ta en promenad!
 
 

Atonement

And that's what made me believe.
 
 

The Joy of Living In A Small Town

Har nu tittat klart på det 2säsonger som finns ute av Hart of Dixie, det tog mig 10 dagar - ganska exakt... Jag tittat en hel del alltså, men ändå hunnit med att göra så himla mycket andra saker!
Nu ska jag äta fruktsallad och titta på Pride and Prejudice, min favoritfilm i jag vet inte hur många år. Jag vet inte hur många gånger jag sett den, kan nästan både repliker och musik utantill... (Som med första Twilightfilmen, där jag verkligen kan alla repliker och all musik...)
 
 
 

Hey Girl

Sjuk crush på Ryan Gosling idag. Mer än vanligt alltså. Helt ok ändå.
 
 
 
 
 
 

22 juni, 2013. { Midsommarafton

Firade midsommar med tre killkompisar igår, haha, himla konstigt egetnligen. Men det var kul! Vi spelade ps3, grillade, spelade poker, sjöng singstar (ja, min kompisar älskar tydligen singstar, duktiga var de med...) och tittade på film. Kom hem vid halv två inatt, efter att ha åkt en buss som stank sprit, hur är det ens möjligt? Var helt död...
Idag vaknade jag med ännu mer förkylning än innan, men det var det värt.
 
 

Hart of Dixie

Förra onsdagen, eller kanske torsdagen, började jag kolla på Hart of Dixie. Det finns just nu 2säsonger, 22avsnitt i varje som är 40min långa. Jag har sett 1säsongen, och 11avsnitt på andra... Vet inte ens hur jag får tid.
Men, jag skulle inte rekomendera den, haha. Jag tycker att den är rätt tråkig och enformlig. Det är nu det börjar bli lite roligt, och det är efter 33avsnitt... Men när jag väl börjat titta, så vill jag se klart hela serien liksom, känns så onödigt annars. Men den är fin, och Wilson Bethel är snygg, så det är lugnt.
 
Konstigaste ever: när jag insåg att de båda var med i OC.
 
 
 
 

19 juni, 2013. { Sjuk

Har klagat hela dagen på att jag är sjuk. Men jag är sjuk, eller mycket förkyld iallafall... Tillräckligt för att jag vill gräva ner mig under en sten. Vi var i Borås idag, gick runt lite, fick ett linne från JC, käkade thaimat, sov i bilen hem, köpte hårfärg... Just nu planerar jag sova, gärna för alltid. Hoppas på att vakna frisk imorn, så att jag kan träna, sen åka till oset och träffa vänner.
Just det, mitt stora dilemma just nu: klänning eller inte klänning på midsommar? Väldigt sugen på jeans och linne...

Avicii - Wake Me Up

Trodde väl aldrig att jag skulle gilla något av Avicii, men den dagen kom tydligen också.
 

18 juni, 2013.

Blir galen, hela lovet har jag vaknat upp med halsont. Vilket innebär bara ett träningspass per dag, vilket får bli styrka. (Egetnligen borde jag ju köra noll pass per dag, men det går inte.) Så jag har förbjudit mig själv att träna kondition, men har istället träffat kompisar, spelat volleyboll, badat, solat, spelat mer volleyboll och käkat på MAX. Så det funkar väl det med.
 
Hatar burpees, passande bild.
 

Zara Larsson - She's not me part. 2


The Riff-Off - No Diggity

 
Har sett denna scen typ 5ggr, och jag älskar den lika mycket nu efter att jag har sett filmen som jag gjorde när jag såg det första gången för 8månader sen. Det är bara så himla bra. Och filmen med, se den - Pitch Perfect.

12 juni, 2013. { Interior Design

Vill flytta hemifrån och ha mycket pengar så jag kan designa mitt hem precis så jag vill. (Mycket drömmar om pengar just nu... Usch, hemskt.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 juni, 2013. { Dreaming about luxury

Drömmer just nu om en klocka från Swiss Military, en svinsnygg väska från Marc Jacobs, en parfym som luktar gott och är snygg (viktigt att den är snygg), gärna dessa klackar från Sean John och en pojkvän med skor från Kenneth Cole.
Måste alltså skaffa jobb, så att jag har råd... Kan bli jobbigt annars...
 

5 juni, 2013. { Rygg & 10km

Kom upp ur sängen väldigt mycket senare än planerat idag, men upp kom jag, och även till gymmet. Det blev lite tajt om tid, men fick till ett hyfsat ryggpass ändå, fick stressa lite de sista seten och hann inte riktigt allt, men annars så.
Kom hem vid 15 och åt lite och vilade lite, sen gick jag ut på en powerwalk, med målet 10km. Efter 8km la appen ner och jag blev fruktansvärt förbannad, haha. Men det gav mig energi och jag tror jag fick ihop runt 10km, himla gött!
 
10x3 marklyft, 32kg
10x3 rygg i TRX
10x3 cabelrodd, brett grepp, platta 4
10x3 cabelrodd, smalt grepp, platta 3,5 
8x2 enarmsrodd i cabel, platta 2,5
10x3 enarmsrodd m. hantlar, 10kg
8x3 assisted chins, 30kg
5 pulldowns, platta 5
10x3 rygglyft, 20kg
10x3 sidorygglyft, 10kg
 
Och en mils powerwalk på det.

Kate Voegele - Sweet Silver Lining


4 juni, 2013. { Bicep/tricep

Tog sovmorgon till nio idag, sen gick jag ut på en powerwalk på 7,3km, sen pluggade jag innan jag åkte tlil skolan vid 12. Kom hem vid 15, åt och tog mig till gymmet och körde bicep och tricep, det absolut tråkigaste jag vet. Körde också lite på mina mål för denna veckan, nu har jag 4,5km att gå, tar nog det + lite mer, imorgon.
Nu måste jag verkligen plugga, har prov i naturkunskap imorgon och kan verkligen ingenting, usch blä.
 
6x3 bicepcurl i cabel, platta 4
8x3 bicep i cabel, liggande, platta 4,5
10x3 bicep i cabel, liggande med huved mot, platta 5
8x3 tricep i cabel, platta 5
8x3 tricep i cabel, sittande, platta 4
10x3 tricepdrag i cabel, platta 4
10x3 bicepcurl m.hantlar, 6kg
10x3 TRX bröst/bicep/tricep
 
Igår+idag har jag även hunnit:
100 squats, ass to the grass
50 push ups
130 calf raises
15,5km
 

4 juni, 2013. { Tanken bakom

Själva planen med den här veckoutmaningen, är att jag varje vecka ska tänja på gränserna. 200 push ups är tillexempel helt sjukt för mig som knappt klarar göra 10st i rad liksom. Men klarar jag dem så kan jag satsa på 250 nästa vecka, och samma med de andra sakerna. Jag kommer höja repetitioner/vecka beroende på hur mycket jag klarat veckan innan och hur mycket jag tror att jag är kapabel till att klara av, men alltid sätta målet så högt att jag inte tror att det kommer gå för att kunna pusha mig sjäv till det yttersta.
Med squats och calf raises är det nog inga problem tror jag, men jag börjar lite halvsmått där för att det känns bra.
 
Antalet km kommer variera beroende på hur mycket tid jag har/vecka och vad jag kommer hinna med. Denna vecka lär jag kunna få ihop betydligt mer, men jag börjar på 20.
 
Tanken är väl också att jag ibland kommer ändra övningar, lägga till, ta bort, osv, för att få variation. Men det ska bli kul, jag behöver lite pushning för att kunna pressa mig själv.
 

3 juni, 2013. { Challenges

Jag är en såndär människa som inte kan ta en sak i taget, jag hatar att vänta och när jag har en idé eller ett mål så vill jag genomföra det nununu!
Mitt mål för denna veckan:
 
20km PW/löpning
400 squats (ass to the grass)
200 push ups
400 calf raises
 
20km, 400squats och 400 calf raises är nog inga problem, men push ups alltså... Jag är ju så himla svag! Men det ska gå. Allt går om man vill, så jag tycker att ni ska köra detta med mig! Se det som en push i rätt riktning ;)
Hör av mig om en vecka om hur det gått...
 

3 juni, 2013. { 8km senare

Det är redan juni, vilket är helt sjukt, och hittills har jag haft otroligt stressiga junidagar. Åkte runt hela Jönköping i lördags, med noll tidsmarginal, när en sak var slut började en annan samma tid...
Idag har jag iallafall varit i skolan, njutit av det underbara vädret och lekt i sanden. Kom hem och pluggade lite och sen tog jag en powerwalk.
 
De senast PW jag tagit så har jag gått ca 2km, sen uppför en backe på ca 1,6km, ner för halva, och sen drygt 1,5km hem, vilket är lite drygt 6km - lite mindre än vad jag vill. Såidag satsade jag på 8km. Gick 4,5km, upp för backen och sen ner för halva - 2,5km, sen hem på 1km. Och fick ihop drygt 8km på 1timma och 12min. Ganska okay ändå, och var helt död efteråt, det är ju så varmt ute!
Nu måste jag plugga, om jag ska klara av ekonomiseminariet imorgon...