Tredagar13

Älskade lov.
I fredags så gick jag till Kungsporten med mina vänner, och 3dagar leverade. Det var ett grymt möte, sen fikade vi och pratade med (för mig) nya kompisar, och dansade. Gick dit igår med, det var ett möte och ett "lugnare" möte, tills ljusen plötsligt tändes, det blev galen musik och alla bara dansade. Jag har blivit buren ut på dansgolvet och mer eller mindre tvingats att dansa, fått frågan om jag var gymnast (haha, hysteriskt roligt) och fått höra att jag har vita tänder. Jag har hängt på 7eleven klockan två mitt i natten, jag har hängt på sanda gymnasiet ännu senare, jag har kommit hem klockan fyra på morgonen och jag har träffat massa nya underbara människor. Bäst helt enkelt.
 
Idag ska jag slappa och ha One Tree Hill-maraton.
 

Zara Larsson - She's not me

Gillade inte Uncover, inget fel på låten, men jag gillade den inte. Men den här; tjejen kan. Gillar henne.
 

25 mars, 2013.

Jag och min vackra handstil pluggar lite. Åh, jag orkar inte, vill bara se på One Tree Hill och sova...


To live within your heart, and always call it home.


Albert Camus once wrote:

‘Blessed are the hearts that can bend; they shall never be broken.'
 
But I wonder, if there’s no breaking then there’s no healing.
And if there’s no healing, then there’s no learning.
And if there’s no learning, then there’s no struggle.
But the struggle is a part of life.
So must all hearts be broken?
 

20 mars, 2013.


Give or take a few.

At this moment there are six billion,
five hundred and two million, 
eight hundred and sixty seven thousand,
one hundred and twenty people in the world, 
give or take a few.

17 mars, 2013. { Älskade Stad

Var ledig tisdag-torsdag denna vecka, och på tisdagen åkte jag till Göteborg och hängde där.
Kom dit vid halv tio och gick runt lite i Nordstan tills det öppnade vid tio, shoppade i 5an, Arkaden, hälsade på på Gustav Adolfs torg och Kopparmärra, fotograferade, gick på underbara små gallerier, åt tapas och åkte tåg.
Och bara mådde så himla bra.
 
Fick med mig en del kläder hem med, och Rut m. fl. hade utförsäljning, så jag kunde inte låta bli...
 
 
 
Bland en hel del annat fick jag med mig en jeansjacka och ett linne hem.


 

Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för migm

Jag är verkligen inget Håkan-fan, men den var fin ändå.

A Spoken Poem

Vackert, men ändå så hemskt.
 

7 mars, 2013. { Luxury

Vardagslyx för mig är en grym frukost eller kvällsmat, alltså åh. Tog mig tid att sätta ihop vår mixer och göra en smoothie på hallon och banan, och en macka med avokado på. (Som alla andra bloggare.) Men jag dör så gott det är, perfekt för mig som är galen i avokado med.
 
Sen, för att passa in, var jag tvungen att ta kort på det, så svinhungrig försökte jag mig på det med, slutade med att jag åt upp det istället...
 

6 mars, 2013. { Overwork

Det är orerhört dött här, men jag har ingen inspiration. Men jag borde kanske skriva om sånt jag tycker om, så jag kan ju börja med träning.
 
För det första har jag "skadat" svanskotan, och har haft ont i 4-5veckor nu. Det gör framförallt ont att sitta och att ställa sig upp, men innan även när jag låg ner och stod upp. Det är iallafall på grund av överansträgning. Efter en hel del teorier fram och tillbaka så kom vi fram till att det är en övning jag har gjort på gymmet. Vilket jag misstänkte, för att det är den som det känns mest att det "skadar" ryggen. Ryggpress, på riktigt - gör det inte. Det tär nåt så sjukt på ryggen, och även svanskotan.
Jag var hos sjukgymnasten, och hon var väldigt noga med att detta är en övning man inte bör göra. Vilket är helt logiskt. Men det finns ju hur mycket andra övningar som helst att göra för ryggen. 
Sen är det inte så konstigt att jag fått problem av denna - den skadar nåt så fruktansvärt, och ryggen är jag ganska stark i vilket har resulterat i att jag presser ryggmusklerna väldigt mycket. Vilket inte var så 
 
Så, mina vänner, gör inte denna övningen. Ville bara säga det, för allas skull. Eller så skiter ni i att träna och slipper såna problem!