27 november, 2013. { Blogging

Tänkte dela med mig av några av mina favoritbloggar. När jag skulle gå igenom dem insåg jag att jag läser en heö del utländska bloggar..Här kommer iallafall 6 av mina favoriter inom kategorin mode.
Insåg nu att det ser lite rörigt ut pga allt det vita, haha, men det är bild med tillhörande text under.
 
 
 

26 november, 2013.

Tänkte här om dagen att jag längtade till vinter och jul. Till snö, mörker , ljus, tjocka tröjor och sockar, varma drycker och doften av jul och nybakat.
Tilla jag gick hem från tåget igår, det var kolsvart, blåste, var iskallt, näsan rann, det sved i halsen och allt jag ville var att få värme och sol.
 

Dead Man's Bones - In The Room Where You Sleep

För det första: Antingen lyssnar du på den här lite halvrörigmyslivevideon, eller så går du in på Spotify och söker på "Dead Man's Bones" och lyssnar på "In The Room Where You Sleep".
 
 
Så, du gillade det inte? Okay surt. Är du lika kär i Ryan Gosling som jag? Probably not.
Du gillade det? Lucky you. För jag älskar det, även fast att det egentligen inte är så speciellt. Men: DET ÄR RYAN GOSLING OCH HAN SJUNGER OCH DET ÄR MYS.
 
Hittade denna videon av misstag. Och kände mest "varför vet jag inte att han sjunger???"
Men jag är näjd över min upptäckt.

I love it because it keeps me sane.

Kom precis in från en PW. När jag kom ut övervägde jag att vända och gå in igen, det var så fruktansvärt kallt... Men efter 3km kände jag mig varm, och mina benhinnor slutade att strejka och det blev skönt. Så jag gick en liten omväg från vad som först var tänkt. Spurtade de sista 500metrarna till dörren och var ganska nöjd med en torsdagspromnad på nästan 7km.
Hade det inte varit för att det är så mörkt hade jag nog gått ett par - 3km till, det hade varit skönt, men det får jag ta en annan dag.
Har ändå gjort ett ben/magpass på gymmet idag, så det får nog räcka så...
 
Hade utvecklingssamtal idag också köpte vi med oss lite kinamat hem som blev uppladdning för min promenad.
Sitter just nu på golvet och dricker vatten, ska strax hoppa in i duschen, sen måste jag packa och fixa mat till imorgon då en  7h lång tågresa /varav ca 4h är på tåget) väntar mig.
 
 

17 november, 2013. { Weekend

Var ledig i fredags, som förra fredagen - och nästa fredag. Så jag åkte in  och tränade, åt tacos i skolan och skrev på kontrakt på jobbet, sen tog jag lite bilder på gymmet till min fotouppgift.
 
Igår var typ längsta dagen i mitt liv. Jobbade på morgonen, tränade, åkte hem och tittade lite på Gossip Girl, åt, fixade mig och åkte sen till kalas för Lisa! Kände ingen och var supernervös, men det var kul. Sen åkte jag till Kungsporten och MOVE 13 och var där en stund, sen gick vi runt i Huskvarna och mest skrattade och lekte. Kom hem vid 2 inatt och vaknade idag upp med istort sett ingen röst alls.
Det var min helg det. Den var grym.
Nu måste jag plugga för min redovisning om Jane Austen imorn, usch.
 

Innan Vi Suddas Ut

Det första jag gjorde igår (efter jag hade slängt ner mina saker i väskan och sprungit till bussen) var att öppna Spotify, söka på Daniel Adams-Ray och slå på hans nya. Lyssnade igenom albumet på bussen till gymmet, hittade mina favoriter. Lyssnade igenom det en gång till medan jag tränade, och bara njöt. Sen lyssnade jag på det en gång till på vägen hem efter skolan.
Mina favoriter so far är Redo att dö, Allt det där jag aldrig blev och Tårarnas reservoar. Detta är godis för öronen och jag kommer lyssna på det dygnet runt i minst en vecka.
 
Daniel Adams-Ray – Innan vi suddas ut

13 november, 2013. { Christmas Watches

Igår frågade mamma vad jag önskade mig i julklapp, och jag har väl några saker på min lista. Framförallt en klocka, frågan är bara vilken...
 
 

6 november, 2013. { Discipline

Har nog aldrig i hela mitt liv varit så omotiverad till att träna. Sen blev klockan 17.15 och jag kunde inte längre avboka passet, så jag hade inget val och gick till gymmet och körde core, och nu är jag så himla seg så jag undrar om jag verkligen var och tränade eller om jag drömt det.
 
Men jag är ledig på fredag, så det är vad jag lever för just nu. Då finns det risk till två danspass, och kanske gym, det ska bli kul. Nu blir det äppelkaka och dusch.

What are we after all our dreams, after all our memories?