29 oktober, 2013.

Gillar det där med lov, trots att jag inte gör så mycet. Igår var jag ute och sprang i regnet, och höll på att gråta de sista kilmoetrarna pga mina benhinnor. Idag var jag på gymmwt när det öppnade och örde ett helroppspass och nu ikväll ska jag på box. Har hunnit med att baka också, glömde mjölet och fick hälla i det lite för sent, men kakan gick att äta.
Och imorn ska jag till sjukgymnasten för att kolla upp mina knän klockan 8.00. Trodde att hon pratade om 30e november när jag bokade tiden, och så hade morgonen passat bäst, men nu får jag helt enkelt se till att ta mig upp alldeles för tidigt...

25 oktober, 2013. { LOV

ÄNTLIGEN. Finner inga ord, så himla gött. En vecka att få ta det lite lugnt på kom precis vid rätt tillfälle. Ska träffa kompisar, träna och bara ta det lugnt, mys.
 
 

24 oktober, 2013. { Nike Pro

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på Stadium, som jag bestämde mig för att använda igår - efter en himla massa funderande. Jag köpte iallafall ett par träningstights från Nike (Nike Pro Hyperwarm Compression). De är hur sköna som helst, och kräsen som jag är tyckte jag ändå om materialet - vilket är något jag är otroligt petig med tydligen. Också är de lite fodrade, utan att bli för varma, på insidan, så de är underbara.
Så funderar ni på att köpa träningstights rekommenderar jag dessa. Finns på Stadium för 499kr, så det är rätt bra pris också.
 
 

23 oktober, 2013. { Pretty Little Liars

Såg precis klart senaste PLL avsnittet som kom ut igår/idag. Finner inga ord och känner mest att detta beskriver min reaktion bäst.

The world is full of magic. You just have to believe in it.

 

15 oktober, 2013. { Maple and coconut addiction

Mitt nya beroende: kokosolja och lönnsirap. Inte tillsammans dock.
Kokosolja har jag istället för smör på mackan, det smakar kokoskokoskokos och är så himla gott!
Lönnsirap kan man ha på vad som helst, typ äpple med lönnsirap, mums! Tror jag ska ta lite turkisk yoghurt, lönnsirap och müsli till kvällsmat sen (sjukt taggad på kvällsmat!)
 
Förövrigt har jag övningskört idag, det var ju en historia för sig, men det var kul och gick ganska bra!

Birdy

Birdys nya (okay, ja, den är nästan en månad gammal) är kärlek! Här är mina favoriter, so far.
 
 
 

San Francisco

Momondo har just nu en tävling där man har möjlighet att vinna sin drömresa. Länk till tävlingen finns här.
 
San Francisco!
Jag hade velat ta med min kamera och longboard, åka runt vid Ocean Beach och Embarcadero, gå runt i Golden Gate Park, äta sushi i Japan Town, besöka China Town, shoppa på Hayes Street, Fillmore Street, Market Street och Union Square. Och självklart se Golden Gate bron.
Är det någon stad jag vekligen vill få uppleva är det San Francisco, det har varit en dröm så otroligt länge. Det är en stad som verkar ha allt, och vara en mysig storstad som man någon gång måste besöka. Att få uppleva San Francisco på riktigt är en dröm, det är en stad som verkar vara helt underbar!
 
 
 

12 oktober, 2013. { Hart of Dixie s03

FINALLY!
I slutet av sommaren började jag kolla på Hart of Dixie, såg de 2 säsonger som fanns på ca 1,5vecka... Och nu har äntligen 3e säsongen börjat sändas!
Sserien i sig är egentligen inte speciellt bra, det händer samma saker mest hela tiden osv, men har jag väl börjat kan jag inte sluta...
 
 
 

Those Are Your Options

I två veckor nu har jag haft som en regel att inte äta fika, godis eller skräpmat på veckodagarna, verkligen ingenting. Förra veckan åt jag typ 1/3 sockerkaka på fredagen, fika på lördagen och några chokladbitar på söndagen, och tyckte ändå att det var en bra början.
Denna veckan åt jag en bulle i torsdags och frozen yoghurt, 200gr ostkaka (himmel) och 3 chokladbitar igår - detta var alltså mitt helggodis. Nästa vecka satsar jag på endast äta sånt en dag, för att sedan kunna dra ner på det till 1gång på 2veckor osv, det är kul för att det är en utmaning.
Och jag mår SÅ bra av det! Vissa dagar har jag sjuka sötsug, denna vecka har det varit ritkigt illa 2dagar. Men då tänker jag "om jag klarar stå emot det när jag som mest vill ha det, så kommer det bli lättare nästa gång". För ju mer man övar, desto bättre blir man.
 
Det grymma är att jag märker att jag mår bättre, även om det bara är 2veckor so far. Innan så kunde det liksom vara "sugen på en kaka, tar en, för det är ju bara en, det kan ju inte göra någon skada?" Men sockerberoendet man utvecklar av det, det är helt sjukt.
Så nu jobbar jag på att få bort det, och äta lite nyttigare. Men tänker att jag börjar med sockret och skräpet.
 
Det blev ett ultrahälsoinlägg, men jag kände att jag vill dela med mig av detta. Och rekommenderar er att testa nån vecka, det blir lättar före varje dag och man uppskattar skitmaten så otroligt mycket mer när man inte får äta det på flera dagar och sen äntligen kommer till dagen man får äta!
 
Finns risk till fler såna här inlägg, för jag vill skriva av mig. Och jag tycker det är kul.
 
Återkommer med hur mitt äta-bättre-projekt går.

9 oktober, 2013. { Nike

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på Stadium, som jag tänkte förbruka inom en snar framtid. Vet bara inte vad jag vill ha! Är rätt sugen på de gråa tightsen, hoodien eller det svarta linnet... Eller kanske en mössa, eller spara det ett tag och spendera det på löparskor...
 
 

Agents of S.H.I.E.L.D

En serie jag är sjukt taggad på är Agents of S.H.I.E.L.D. En superhjälteserie av Marvels, så det an inte bli fel. Första avsnittet går nuuu, klockan 21.00 på kanal 5, så ni vet var ni har mig.
Hade velat se på Vikings med, som också har premiär idag, klockan 21.00 fast på 4an så jag får liksom välja...
 
 

Drake ft. Rihanna - Take Care

Min nya favorit.
Drake – Take Care

Gavin DeGraw - Who's Gonna Save Us