26 april, 2014. { Saturday breaky

Lördagsfrukost. Lingongrova med ost och stekt ägg. Bacon. Halmstadsgrova med philadelphiaost. Kvarg och müsli.
 

22 april, 2014. { Easter

Spenderade påsklovet med lite träning, lite plugg, massa fika, mat, sol, hav och en massa kärlek. Idag lämnar jag allt avslappnande för denna gången och återgår till verkligheten med en massa plugg. Har tre inlämningar som måste in ikväll, så jag har ju att göra.
 
Mormor och morfar är bra på mycket, men fika måste vara något av det bästa. Mams.

21 april, 2014. { 13km

Idag, klockan 8.30, skulle vi ut och springa. Jag vaknade som vanligt för sent så sköt upp det till 8.45.
Hur som helst så började vi med att gå en kilometer som uppvärmning, sen sprang vi 5km innan vi gick/joggade 8km, så efter 13km kom jag in genom dörren. Det var otroligt varmt ute imorse, så det var verkligen skönt att vara ute och springa längs med Vättern.
Resten av dagen har jag legat i sängen och tänkt på att plugga, men en brutal huvudvärk har satt stopp för det. Får nog ta tag i det viktigaste innan jag somnar...
 
Riktigt så lång tid som 2h tog det inte, han in på Willys och planera vilken väg vi skulle ta också, så 1h 30min - 40min snarare, fortfarande rätt lång tid, men jag är inte den som är den.
 
 
En frukost från tidigare i veckan, åt samma idag (minus ägg): kvarg med müsli, knäckebröd med skinka, ost, gurka, tomat och basilika.
 
 
 

For happiness

This made me smile.
 

15 april, 2014. { 10 days counting

Började igår lovet med lite sovmorgon och en mils promenad i det fina (men blåsiga) vädret. Så himla härligt!
Idag och imorgon har och kommer jag få ägna åt plugg, för på torsdag åker jag och hälsar på morfar och mormor och sedan åker jag till pappa under helgen. Vill inte komma hem på söndag och känna att jag måste panikplugga på måndag, så jag ska försöka fixa allt innan!
 

9 april, 2014.

Efter att ha testat 3 olika storlekar, köpt en annan, fått en undanlagd, lämnat tillbaka den första så köpte jag den tillslut, fast inte storleken de la undan åt mig. Haha, jobbig tjej. Men det var värt besväret, och jag är nöjd med min nya skjorta.
 
 

7 april, 2014. { The memories will last forever

 
 
April kickstartade med massa (de flesta väldigt dåliga) skämt, värme, fikor, ledighet, stress, lugn, vänner och en himla massa bra (och mindre bra) saker!
Har bland annat varit på en otroligt bra föreläsning och fått lätta på hjärtat till mina nära.
Livet är fint, det är bra. Det blir lite mycket ibland men med hjälp av alla runt omkring så klarar man sig oftast rätt bra ändå.
Nu önskar jag mig bara soliga dagar med volleyboll spelande på stranden, varma kvällar, grillandes i någons trädgård, massa skitsnack och ledighet med mina vänner.
 
En vecka kvar sen är det påsklov, då njuter vi lite till. Då njuter vi fullt ut.

6 april, 2014. { Yesterday

Igår förmiddag var jag ute och körde 2minuters intervaller, jag hatar intervaller. Som tur var var jag inte själv så vi kunde pusha varandra. Vet inte om jag tycker att det var roligt eller bara jobbigt.
 
 

5 april, 2014.

Var uppe på A6 igår för att leta efter en skjorta. Vill ha en klassisk vit i bra material som jag kan ha flera år.
Testade först en från Ralph Laurent, men den vita fanns inte i min storlek. Sen testade jag en från Gant som jag köpte, för att ta hem och testa lite mer för att känna hur den känns. Tror att jag kommer lämna tillbaka denna och sen åka upp och testa den från RL när de får in den, och kanske köpa den istället...
Finns så himla mycket att välja mellan, och när den kostar lite vill jag vara helt 100!
 
 

3 april, 2013. { Personal Best in Bench press

Tränade med Amanda idag, blev ett lite mixpass med mycket mage (det är så tråkigt så jag gör det inte när jag är själv).
Höjde även bänkpressen idag och tog 40kg nästan helt själv, ska jobba lite på det så om ett par veckor så går det nog fint! Gick ner lite i brygga också. Övar på att sträck på benen och sätta ihop fötterna, finns så mycket att förbättra men det ska nog bli fint om några veckor!
 
Ser ju minst sagt rolig ut, men bjuder på detta.