Jesse Cole - Same As The Sun || Ben Folds - The Luckiest


30 januari, 2014. { There's a first for everything

Har funderat lite på min sommar idag, jag vill såsåså gärna åka till San Francisco, det är en av mina absolut största drömmar, och jag har äntligen chans att få göra detta. Men det kostar en hel del. Hur som, så har jag valet att 1: åka till SF, betala en heeel del själv, 2: åka på charterresa med mi madre - hon betalar.
Resan till SF blir isåfall en språkresa, men det hade varit så himla kul. Samtidigt som allt jag vill är att bara få komma bort härifrån och få lite värme och slappa ett tag.
Egentligen hade jag velat bestämma mig ikväll, på grund av rabatter osv, men jag fick informationen så sent så det kommer ta ett tag till.
 
Hur som, fick ett infall av att jag ville måla förut! Jag kan verkligen inte måla med akvarell, har gjort det några gånger tidigare men jag är verkligen inte duktig på det. Men nu kände jag att jag ville göra det, så det är vad jag har sysslat med de senaste timmarna, blir väl inte så himla vackert, men det är kul iallafall!
 
 

30 januari, 2014. { Exercising as I learned

Har inte tränat sen förra onsdagen, så det var himla skönt att äntligen få göra det! Vill börja lite "lugnt" så jag inte faller tillbaka i förkylning igen, så jag körde lite basövningar så som marklyft, knäböj och bänkpress.
Körde inte så tugnt, 40kg mark, 50 knäböj och lite blandat i bänkpress. Det var rätt lagom, det kändes men det blev inte extrem jobbigt.
Imorgon är det studiedag, då står lite mer träning och bio på schemat!
 
 

29 januari, 2014. { Hart of Dixie och EF

När jag kom hem idag hade jag fått ett litet paket, med 2 kataloger från EF-språkresor! Också har jag några avsnit Hart of Dixie som jag missat, så det är lite så jag planerar att spendera min eftermiddag/kväll. Funderar gå på en informationskväll om en volontärresa till Rumänien ikväll också, får se om jag orkar.
Hade tänkt träna idag med, men min huvudvärk gör det lite lättare att säga att jag borde vila, haha, imorgon däremot!
 
 

Count Your Blessings

En till på en té-drickande jag, älskar mysfaktorn. Annars är bilden inget speciellt, haha.
 

28 januari, 2014. { Nothing Else Matters

Var inne i stan 10:30 för att plugga med Hanna och Lisa, drack en latte och åt frozen yoghurt. Och det är ungefär vad jag har gjort idag. Har inte haft några lektioner så jag har haft en till dag att vila upp mig på, villket var himla skönt. Nu är jag så taggad på att få träna (inte tränat sen i onsdags pga influensa) så imorgon tänkte jag köra ett litet lätt pass med några basövningar bara för att komma igång lite försiktigt.
 
Här är våran hund, som jag inte har träffat idag - men för ett par veckor sedan.
 

She Believed She Could, So She Did

Himla irrelevant bild i alla lägen, men jag gillar den ändå.

Lisa Bresnan - Sunday Bloody Sunday

Älskar denna versionen av Sunday Bloody Sunday.

27 januari, 2013. { Welcome Back, Darling.

Stannat hemma idag, jag mår mycket bättre men har fortfarande haft väldigt ont i huvudet, tror jag haft någon influensa. Har hunnit vara effektiv och gjort en massa saker idag iallafall. Och fick ett ryck att börja fota lite..
Har verkligen inte haft någon inspiration på hur länge som helst, och tyckte att det var väldigt jobbigt när vi fick uppgifter på fotolektionerna för att jag bara blev stressad över att jag inte kunde producera något bra. Så jag tog bort foto-lektionen och nu känner jag att det börjar komma tillbaka till mig. Detta är en sån enorm lättnad, för detta är ju ett av mina stora intressen, så jag har försökt fota lite medan det fortfarande varit ljust ute. Det var kul! Nu vill jag mest springa runt med kameran hela tiden, investera i en ny och köpa ett nytt objektiv. Haha, får väl ta det lite lugnt på den fronten ett tag till iallafall...
 
Har nu en hel del té-bilder, så det blir nog en hel del av dessa den närmsta framtiden.
 

26 januari, 2013. { Sleepless

Kunde inte sova inatt - somnade klockan 6 och vaknade av mig själv 3h senare... Iallafall så slutade det med att jag gjorde en ny header, fortfarande väldigt simpel, sen insåg jag att jag hade gjort den i fel storlek, och fick göra om, men nu funderar jag på om det inte hade sett bäst ut om jag hade den så jag hade den...
Nu försöker jag iallafall ändra om lite till i designen, och desto mer jag ändrar desto fler fel hittar jag, det är inte jag som har gjort den från skratch, så det här är lite problem... Men men, blir säkert super om ett tag. Just nu ser det dock inte så bra ut.

FUN - Carry On


White House Down

Har hunnit med att titta på både Frozen, som var sjukt bra, älskar animerat och disney! Och White House Down, som jag tänkt kolla på sen den kom ut, den var också hur bra som helst. Rekommenderar den starkt!
 
 
 
 

24 januari, 2014. { Summer Dreamin

Blir så himla trött på vintern, mår alltid så dåligt under denna tiden på året. Och! Jag har blivit förkyld, så det blir ju ingen träning för mig, jag som hade sett fram emot yogan imorgon så himla mycket... Haha. Hoppas på att jag mår bättre imorgon iallafall, så länge drömer jag mig bort till sommaren lite grann. Så här hade jag velat gå klädd, tycker det är så himla enkelt men snyggt!
 
Jacka - Newlook (HÄR), Jeans - Lee (HÄR), Skjorta - Steffen Schraut (HÄR), Klocka - Daniel Wellington (HÄR), Pumps - Giuseppe Zanotti (HÄR), Väska - Dolce & Gabbana (HÄR)
Förresten, har ni missat senaste PLL så får ni här eran påminnelse att titta på det!
 

23 januari, 2014. { How Life Developed.

Igår alltså... Jag gick upp klockan 6, börjar 10, tittade på Revenge och åt gjorde smoothie till frukost, så himla mysig morgon.
 
Idag vaknade jag med så fruktansvärt ont i halsen, vilket brukar gå över under dagen men inte denna gång, så jag skippade träningen efter skolan och åkte hem och gjorde bananpannkakor istället. Himla bra beslut det där. Är dock fortfarande hungrig, så jag tänkte göra lite kyckling sallad, eller lax.
Ungefär så här mitt liv ser ut, jag äter, går i skolan, kollar på serier och tränar. Haha. Rätt fint ändå.
 
Angående att min smoothie är i en tekopp - jag hällde i müsli också och åt den som yoghurt, och hade sugrör i. Så att jag kunde välja lite...
 
 
 
 

21 januari, 2014. { Intervall Flex

Var som sagt på Intervall Flex förut, det var inte lika jobbigt som sist för de hade bytt ut några intervaller, men det var väl tur det för mitt benpass från förut idag kändes av. Hade så mycket mjölksyra i benen stora delar av passet att jag inte visste var jag skulle ta vägen, men annars är det ett rätt så lagom pass som inte är allt för jobbigt.
Känner redan av träningsvärken från dagens träningspass... När jag kom hem så tog jag en dusch och käkade kvällsmat. Så himla hungrig.
 
Lyckades få i mig två knäckemackor (WASA sport är det godaste som finns) med ägg, fil med müsli, ett glas äppeljuice och innan det åt jag en ostmacka, hade nog kunnat äta några till mackor dock... Haha
 
Världens bäst bok förövrigt.
 

21 januari, 2014. { Legday!

Slutar tidigt på tisdagar numera, så jag tränar efter skolan, idag körde jag ett ben/magpass och jag har nog aldrig varit så slutkörd efter ett gympass. Skulle gå ner från trapporna på gymer och jg hängde liksom inte med riktigt, så jag snubblade medan jag försökte hålla mig uppe, så trött i benen att det var jobbigt att bara sitta ner sen, haha. Väldigt skönt iallafall!
 
Körde lite bulgariska utfall och sumomarklyft som uppvärmning, sen körde jag lite benspark i cabelmaskinen, sen benböjoch sist lite marklyft. Sen körde jag lite magövningar också, men det är så himla tråkigt så det blir ju inte så mycket med det.
 
Nu ska jag försöka plugga lite till, sen ska jag på ett Intervall. Flex pass, som är döden, ångrar mig redan...
 
 
Livet med pulsklocka är förövrigt väldigt roligt.

Eminem ft. Rihanna - The Monster

 
Jag har någon konstig grej med att jag alltid vill lära mig alla rappar i låtar jag gillar, har kunnat så himla många haha, just nu är det Eminems The Monster, och  Rap God. (Den senaste är så brutalt svår, med typ 5min rapp sammanlagt. Jobbar pådet.)
 

It's immortality, my darlings.

Förra veckan började Pretty Little Liars sändas igen, en av årskiftets bästa händelse, helt klart. Nu vet ni vart ni har mig en gång i veckan.
 

15 januari, 2014. { These Glory Days

Vill börja med detta: skulle skriva in rubriken till detta inlägg, det visar sig att det finns ett inlägg som heter "15 januari, 2013. { These Glory Days". Har alltså bloggat om dem tidigare, fast då var de fortfarande i liv.
 
För 2,5år sen, när wayfarer solglasögonen var så där glet poppis, köpte jag ett par clubmaster-modeller från These Glory Days som jag absolut älskade, mina favoriter all time. Men jag hade dem i min väska, utan fodral, förra våren och de gick sönder. Blev så himla ledsen och nu vill jag verkligen ha ett par nya, älskar den modellen!
Försöker fortfarande leta upp de jag hade innan (helt omöjlig att hitta..), men annars så blir det nog ett par RayBans.
 
Funderar på dessa. De kostar en hel del, men det kn var värt det, kanske... På tal om att spendera pengar så är jag i behov av nya träningsskor också, det är ju en del pengar det med...
 
 

Michael Bublé - Everything

Är egentligen inte jätteförtjust i Michael Bublé, men denna låten är så himla go.
 

9 januari, 2014. { One More Mile

Försov mig imorse, igen. Har kommit fram till att det är för att ljudet på min väckarklocka inte funkar, så får se hur jag ska lösa detta.
 
Iallafall så gick jag till gymmet och körde ett supersnabbt rygg(+lite mage)pass på gymmet, gick på 20min, haha. Kom hem och tog det lugnt innan jag tog mig utanför dörren för en promenad i det iskalla regnet.
Jag har dålig kondition, har alltid haft. Jag menar, springa 1km har varit jobbigt, det är sjukt. Så i våras bestämde jag mig för att jag skulle ta PW's istället, så det senaste har jag gått PW's och kört intervaller. Så idag bestämde jag mig för att jogga lite.
1km var inga problem, typ som att gå, 2km var inte heller speciellt jobbigt, trots ett par små uppförsbackar. Så jag bestämde mig för att jag skulle fortsätta max 1km till, för att sluta när det gick bra, och så fick det bli. Var så himla glad över att jag orkade och att det inte ens var jobbigt, haha. Stora framsteg.
Så nu är jag taggad på att börja springa ordentligt, men ska köra lite korta pass då och då till en början hade jag tänkt. Får se hur dett går.
 
Kom hem med och tog en dusch, åt en halv burk tonfisk, diskade och nu är det smoothie och några avsnitt SATC som gäller.
 
 
Sprang med denna i öronen, passande.

Stell McCartney SS14

När vi ändå är inne på SS14 (blir nog en del mer, så mycket fint). Älskar Stella McCartneys, allt är så himla fint.
 
 

Jessie Ware - Wildest Moments


The Row SS14

The Row's Spring/Summer collection.
Jag är rätt kräsen när det kommer till kläder, och vet aldrig riktigt vad jag vill ha. Därför äger jag inte heller speciellt många plagg som jag verkligen älskar, i brist på fantasi så blir det mest basplagg.
Iallafall, hade gärna haft hel första outfiten i min garderob. Har lite svårt för grejen med att det ska sluta på vaden, men detta var riktigt snyggt!
Mer hittar ni här!
 
 

7 januari, 2013. { What I Want

I min framtida lägenhet, eller hus - om nu någon vill ge mig det, vill jag ha VdW's Prada Marfa tavla. Inte just den kanske, men jag vill ha en, i brutalt stort format. Så himla fin.
 
 

5 januari, 2014. { Gossip Girl

Tittade klart på Gossip Girl igår. Åh vad jag älskar den serien, nästan som One Tree Hill.
Och kärleken mellan Chuck och Blair. Alltså han väntar i år på henne, och står ut med att hon är med andra killar, bara för att få henne. Älskar deras kärlek.
 
 
Och hennes orangea Oscar de la Renta klänning, låt mig dö vad vacker den är.
 

New Years Resolution

Det där med nyårslöften är inte riktigt min grej, jag har aldrig gillat att man ska lova något, framför folk, som man sen ändå inte kommer kunna hålla. Kommer ihåg en gång när jag var liten, så kom vi på att vårat nyårslöfte skulle vara att kunna gå ner i split i slutet av året, tror jag testade göra det en gång, och det var det.
Iallafall, jag kommer inte ha några löften i år heller, bara mål och drömmar.
 
- Jag hoppas att jag kommer fortsätta med träningen så som jag gör, fortsätta bli starkare och må bättre för var dag som går.
- Jobba på det där med självkontroll, haha, svag för sötsaker.
- Våga säga nej, jag säger ja till det mesta när det gäller aktiviteter, vill vara med på allt osv. Mendet gör mig ofta stressad och att jag får ångest, och efter år av det så vill jag inte längre. Måste lära mig att säga nej helt enkelt!
- Lägga mer tid på skolan. (Haha) Men jag kan iallafall inte lägga mindre tid på plugget, så detta är en punkt jag bara kan förbättra. Känns bra ändå.
- Spara pengar, och försöka hitta jobb. Om 1,5år tar jag studenten, om 2år SKA jag vara härifrån, men det kommer inte funka om jag inte har några pengar.
- Resa. (Detta är inget mål, detta är en dröm, får se om den kan gå i uppfyllelse. Några turer till Göteborg blir det iallafall.)
 
Känns ändå som bra mål. Jag är nöjd.
 
Andra saker som händer (i Januari - Februari):
Utbildning + övernattning
Bröllop
Vernissage
Konsert - Ron Pope
Kanske Daniel Adams-Ray

New Years Eve

I söndags börjad festivalen Unite i Jönköping, så jag var där ett tag på söndagen, måndage och n lite stund på tisdagen, lärde känna massa nya vänner (från att känna 1 innan) och hade superkul!
I tisdags kom jag hem vid 19 och gjorde mig iordning, åt lite pannacotta och gick hem till Hanna, där fick vi en liten förrätt och sedan tacos, sen satt vi och pratade innan jag gjorde iordning lite efterrätt som vi åt innan vi gick upp på ett litet berg för att titta på alla raketer på tolvslaget. Vi stod där ett tag innan vi gick tillbaka, skålade i Pärra Pyz (haha vad hände?) och åt massa chips. Vid två kom jag hem iallafall, det var alldeles lagom - var så trött, och jag fick följe hem vilket väl var tur eftersom en kille stannade bilen bredvid oss och frågade om vägen. (Hade ju fått panik om jag var själv.)
 
Här är lite, massa, brusiga bilder på fyrverkerier! Och vi hade perfekt utsikt över hela Huskvarna.
 
 
 
 
 
 

Kina Grannis - The One You Say Goodbye To


2 januari, 2014.

Hade egentligen tänkt kolla igenom mina nyårsfyrverkeribilder innan idag, men jag har mest legat i sängen och tittat på film, ätit pizza och chips. Så ska försöka få upp lite brusiga fyrverkerier imorgon och skriva om kommande år, kanske också det föregående.
Tänker även ta mig till gymet imorgon, som jag har längtat!