Maggio

Veronica Maggio släpper sitt nya album på Spotify på fredag, och från och med idag släpper hon två låtar per dag.
Jag är inte överförtjust i Maggio, och gillade inte "Sergels Torg" speciellt, men "Hädanefter" som kom ut idag var riktigt bra! Hoppas på att de andra också är super!
 
Veronica Maggio – Hädanefter
Veronica Maggio – Va kvar
Här är de som kommit ut idag.

Project Unbreakable

Project Unbreakable - ett projekt av Grace Brown, en 21årig fotograf. Hon tar bilder på kvinnor som blivit sexuellt utnyttjade eller våldtagna medan de håller i en skylt med ett citat av den som utnyttjat dem.
Jag tittade på filmen och grät, alltså det här är verlkigen så himla hemskt så jag vet inte vad...
 
Det är värt att se videon, och att titta på bilderna.
 
Här hittar ni bilder.
Och här är videon.

24 september, 2013. { The Ides of March

Har precis tittat klart på "The Ides of March" och jag har verkligen ingenting att säga om den.
Den är liksom intressant och tråkig, händelselös medan man är jätte taggad, långtråkig medan den går super fort, grå och färgstark, meningsfull och helt totalt meningslös, sevärd och absolut inte sevärd!
Det är en film om valet av president i USA och kampanjarbetet, man får följa en man och hans arbete med kampanjen bland rykten, svek, kärlek och makt. Den är långtråkig, så se den inte. Men den är väldigt bra, så se den!

23 september, 1996.

För 17år sen föddes jag, jag tycker världen blivit ljusare sen dess.
Haha, nejmen jag har haft en toppendag! Jag hade sovmorgon till klockan 12, men vaknade klockan 6 (!!??!?) och kunde inte somna om, så jag gick ut och sprang drygt 5km, kom hem, duschade och sov ett par timmar. Sen gick jag upp och åt frukost och tittade på film, haha, perfekta morgonen!
Sen var jag i skolan några timmar innan vi gick till Naked Juice Bar och åt frozen yoghurt, rekommenderar hallonsåsen, SÅÅÅ god! Satt och skrattade och pratade en stund innan jag åkte hem. Fick revbensspjäll till middag och en sjukt god tårta till efterrätt! (Som de fick åka till 10 affärer för att hitta på grund av att jag inte gillar grädde, mandel, budapest...)
 
Lite såhär har min dag sett ut, i matväg iallafall. Nu ska jag titta på lite film och sova!
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel Adams-Ray - Precis Som Jag

Fattar ni att 17år efter att jag föddes släpptes denna låten??? För det fattar inte jag. SÅ JÄKLA BRA! Älskar den mannen. Älskar ännu mer att jag såg honom live för två år sedan.
 

What Really Happened In Italy...

Vad jag brukar göra på min fritid är ju inte direkt att titta på filmer om frierier, men helt plötsligt dök denna upp på en blogg och jag tryckte på play. Finner inga ord. Så himla vackert.

15 september, 2013. { Göteborg

Var i Göteborg igår med Hanna och shoppade. Köpte ett par tröjor från Mango, ett linne från Missäy och2 parfymer från Yves Rocher. En jättemysig dag, trots tidig morgon och trötta ben.
Idag har jag tränat, gått ett par kilometer, duschat och ätit frukost och sitter just nu i sängen och tittar på matprogram, även fast att jag borde plugga...
 
 
 

Glass Pear - Say It Once


Michael Kors Spring/Summer 2014

Under Fashion Week har detta tydligen blivit en modeblogg. Men kan inte hjälpa det.
 
Min favorit hittills, av det lilla jag sett, är Michael Kors Spring/Summer kollektion. Hittade inte så mycket bilder, men ni kan ju kolla själva typ HÄR. Det är värt, jag lovar.
Både herr och damkläderna är helt underbara.

Voxhaul Broadcast - Leaving On The 5th


11 september, 2013.

En vacker text om 11/9 2001 skulle ju sitta fint här.
Eller om de nya iPhone 5s och iPhone 5c.
Men nej, för mig är detta dagen jag fick ny telefon, haha. Fick precis hem min Samsung Galaxy S4 Active, som är så stor att jag knappt kan hålla i den och ännu mindre skriva på den. Men jag får öva lite på det... Jag är grymt nöjd iallafall.
 
 
Nu ska jag fortsätta med att lära mig hur denna telefon fungerar... Titta på Vänner, äta kvällsmat, fika och tagga Idol.
 

Hurts - Better Than Love


Back To FW - AllSaints

Ett märke jag verkligen älskar är AllSaints, deras kläder är så jäkla snygga (och dyra, så det är ingenting jag köper, men man kan ju titta..).
Det är ett brittiskt märke som var med på Fashion Week först gången nu tror jag, och deras vårkollektion är underbar.
 
Bilderna är härifrån.
 
 
 
 

Håkan Hellström - Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Jag är inget Håkan-fan, inte alls faktiskt, inte över huvud taget. Men en av låtarna på min höst-playlist är denna. Är ju praktiskt taget uppväxt till den, och texten är så go.
(Rekommenderad Håkan-låt: Den fulaste flickan i världen. Där kan vi ju snacka om en go text.)
 

Lou Barlow - Morning's After Me


NYFW: Suno Spring/Summer 2014

Mode är ju inte direkt vad jag brukar blogga om, men det är NYFW, och ibland råkar man komma över intressanta saker. Som Sunos vår/sommarkollektion för 2014.
Helt ärligt, de flesta kläder under modevisningar är fula, men det är svårt att inte älska något med dem ändå.
 
Bilderna är härifrån.
 
 
 

7 september, 2013.

Igår tränade jag, träffade en kompis, hängde i kyrkan, gick till MAX mitt i natten och somnade vid halv tre med planen att sova länge idag. Vaknade halv nio och kunde inte somna om. Gött liksom.
Idag tänkte jag plugga lite, göra lite fotouppgifter och kolla lite på det där med körkortsteori. Tänkte köpa godis med, eller vindruvor. Och springa en sväng ikväll.
 
 

3 september, 2013. { Mobilbyte på G

Den ständiga frågan de senaste månaderna har varit vad jag ska ha för mobil. Det har väl mest stått mellan en Samsung Gakaxy S4 och iPhone 5, men och HTC one, Nokia Lumia och Sony Xperia Z. Och nu har min 4:a praktiskt taget lagt av, den funkar, men kraschar alla appar, internet funkar inte och jag får sms 30min efter att mina vänner egentligen har skickat dem. Mitt abonnemang går dessutomut om någon vecka, så nu är det dags för något nytt, som faktiskt funkar!
Vi var på Elgiganten idag och tittade lite, så nu har jag bestämt mig. Ska bara kolla abonnemang och så, sen blir jag med ny mobil! Så taggad på något som funkar... Hade lika gärna kunnat vara en Nokia 3310 liksom...

2 september, 2013. { Month Of The Year

Det är spetember. Årets bästa månad.
Okay inte riktigt, men den är väldigt bra.
 
September innebär födelsedag nägmligen. Men också höst, och varenda blogg översvämmas med "Hello September", stickade tröjor, varm oboy, filmer och gula löv. Det får hösten att kännas så underbar, trots att jag redan nu känner av både förkylning och kyla i luften.
Men det gör inte så mycket, för den här månaden kommer bli så himla bra. Jag ska träffa kompisar, börja övningsköra, day trip-a till Göteborg och shoppa (och framförallt äta), jag ska hänga i kyrkan varje: torsdag och träffa konfirmander, fredag: och träffa kompisar och leka, söndag: laga mat och prata, jag tänkte hälsa på pappa en sväng och vi ska ha kalas för mig.
 
Detta innebär också att september kommer med en hel del shopping, nya saker och en ny telefon (vilket behövs eftersom min håller på att trilla isär).
 
Så jag är faktiskt också ganska taggad på det här med september. Förutom skola, gillar inte skola...

The Heaviness Of Air