27 augusti, 2013. { Those Wednesdays

 
 
Skulle ju inte påstå att jag tycker om att ta mig till skolan klockan 6.30 på morgonen. Men att jag är ledig varje onsdag gör det helt klart lättare, så jag är otroligt nöjd med mitt schema.
Min första lediga onsdag tog jag lite sovmorgon till 8.30, gick upp och drack te, fjorde en mug cake som jag åt med kvarg, och lite mandelsmör - som mest blev mandelgojs för jag inte orkade vänta till det blev smör- och läste lite.
 
Nu har jag precis ätit lite pannkakor till lunch och lyssnar på en pod. Pannkakorna gav mig energi till att vilja köra lite backintervaller, så det skajag göra lite senare!

16 augusti, 2014. { A Perfect Saturday

 
 
 
En perfekt lördag?
Sovmorgon, en löptur (i spöregnet), mysfrukost, läsa, se på serier, äta tacos och detta till snacks. Gurka, äpple, selleri, torkad zucchini att dippa, och några favoritkakor till några avsnitt The Big Bang Theory.

14 augusti, 2014. { Grebbestad

Förra helgen var jag hos min pappa på Västkusten, åt massa räkor och kräftor, fiskade makrill, träffade familjen, satt ute och pratade till kl.5 på morgonen och slog vad med alla om att vi skulle springa olika lopp i vår. Superbra helg helt enkelt.
Nu ska jag tillbringa de sista dagarna innan skolan börjar med att läsa, se på serier, yogayogayoga, träna och bara njuta.
 
 
 

Göteborg

För ett par veckor sedan var jag i Göteborg tillsammans med Hanna och bara njöt av livet. Gick runt på Haga, köpte en lunchmacka och en Hagabulle (som båda var större än våra huvuden) på Husaren och satt i Kungsparken och pratade, shoppade, köpte godis på 4-gott, åt Quavers och drack Ribena. Vi hade det bra alltså. Och jag fick med mig ett par Vans hem för halva priset, så jag var ju ganska nöjd.
 
 
 
 

- I Choose To Defend What I Believe In -

 

The 1975

Mina favoriter. Önskar så att jag var på Lollapalooza och fick se dem, hade ju varit drömmen.
 
 
 

6 augusti, 2014. { A bibliophile, I've heard

I år bestämde jag mig för att ta tag i läsandet igen, läste jättemycket förr men det har blivit mindre och mindre.
Igår läste jag iallafall ut årets 15e bok (sommarens 9e), och har läst otroligt mycket bra i år, så...
 
Några av årets bästa:
 
 
Öster om solen (Barbara Bickmore skriver mycket om världen och självständiga kvinnor, älskar hennes böcker).
Ths Skinny Confidential (älskar Lauren Evarts, har följt hennes blogg från scratch och hon är verkligen inspirerande).
Allegiant (3e boken i Divergent serien, filmen kom ut i våras och efter jag sett den var jag tvungen att läsa böckerna asap).
The Wolf of Wallstreet (en biografi som är otroligt fascinerande, såg filmen och kände att den behövde läsas - det var värt).
Eld (2a boken i serien Cirkeln, har bara läst första men håller på med den här nu, den 1a var helt ok).
Flickan som älskade Tom Gordon (Stephen King is King, det är allt som behöver sägas om denna.
 
Andra väldigt läsvärda böcker:
Under månens skåra (av Barbara Bickmore, fick jag bara läsa en bok för resten av mitt liv hade det nog varit denna), The Great Gatsby (klassikern av Fitzgerald), Harry Potter (för att, ja), The Hobbit (it's a must).
 
Kan ju hålla på i en evighet, uppenbarligen, men nu vet ni vad ni ska läsa nästa gång.