The worst betrayals always come from the ones we trust the most

 

26 februari, 2014. { When stressed and in doubt, cupcake it out

Vad jag har gjort ikväll? Bakat cupcakes.
Jag är mindre bra på att baka (enligt mig, kan vara för att jag är rätt kräsen vad gäller sötsaker, men mamma brukar uppskatta det haha) men jag tycker det är väldigt kul. Och det enda jag faktiskt tycker att jag kan är cupcakes.
Idag blev det apelsincupcakes med chokladfrosting! Frostingen blev perfekt, tycker inte den ska smaka för mycket philadelphiaost, och absolut inte för sött. Så jag gjorde struntade i receptet och gjorde min egen, som blev hur bra som helst!
 
 

Angelica Blick för BikBok

Ni har väl inte missat detta eller?? SÅ kul!
 
Angelica Blick kommer, den 26 april, ut med en kollektion för Bik Bok. HÄR finns infon på hennes blogg, och HÄR finns infon på BikBok.
Älskar hennes stil, och av det jag sett av kollektionen kommer detta bli hur bra som helst! Så mycket fina kläder!
 
Bilderna är tagna från Angelicas blogg.
 

Tell me lies and I'll justify them

En vanlig lördag i mitt liv: planerar att jag ska gå upp klockan 08.50, men vaknar alltid 09.50. Går upp och byter om till träningskläder, packar träningsväskan och äter något snabbt innan jag går till gymmet. Kör ett axel/magpass och går hem och äter frukost.
Faktiskt riktigt skönt. Idag behöver jag plugga en massa också. Så jag pluggde lite förut, innan jag gick ner till ICA och köpte "lite" naturgodis, varit så sugen på det sen typ torsdags så det var perfekt lördagsgodis!
Nu måste jag fortsätta med högen av läxor som jag har, så att jag kan göra något annat idag med lite bättre samvete.
 
 

Charlotte Martin - Wild Horses


21 februari, 2014. { Shoes

Är i stort behov av nya träningsskor, nya sneakers och ett par boots. Dessa är mina favoriter.
 
Älskar Vans, har velat ha ett par i typ 3år nu, men det har bara inte riktigt blivit av, haha.
Bootsen från Vagabond är jag kär i, testade de typ 4ggr på en dag i höstas, perfect!
Har inte alls gillat de höga skorna från Nike innan, men tycker faktiskt att de är rätt snygga! Ville ha ett par Nike Air Max 90 innan också, men sen köpte min kompis de blåa med lite lila på - som jag tyckte var snyggast, så nu blir det nog inga Air Max, haha.
Och träningsskor då. Dessa, och Free Flyknit, är de jag drömmer om. Men det är så himla dyrt med träningsskor, iallafall om man vill ha både kvalitet och kvantitet. Och jag vill ha ett par tunna, light weight, och Nike - skeptisk till andra märken..
 
 
 
 
 

20 februari, 2014. { Legday

Vaknade imorse och övervägde att somna om, men sen tänkte jag på det väntade benpasset och tog mig upp, packade väskan, drack en halv kopp kaffe och stod lite på huvudet.
Det är sjukt hur jag reagerar pålite koffein alltså... Får så brutalt mycket energi!
Tog mig till gymmet och körde mina tabataintervaller, höjde varje intervall och sprang på 16km/h, har legat på 14,5km/h innan, så nu kommer jag fortsätta köra högre, haha.
Sen körde jag ett ben pass med lite superset, och försökte få in lite mage. Blir helt skakig av kaffe typ, så jag kunde inte riktigt fokusera och ville mest bara hoppa runt. Men jag orkade väldigt mycket och kände aldrig att jag blev riktigt trött, det var nice! Sen var jag tvingen att prova på ett pb i benpress: körde 10x 70kg, 85kg, 90kg, 95kg, 100kg, och det gick hur bra som helst! Så himla skönt när man känner att man är starkare än vad an tror.
 
Nu har jag kommit hem från skolan och ätit lite omelett till lunch, ska göra lite läxor och ikväll ska jag gå på ett core-pass!
 

Concert - Ron Pope, Wakey!Wakey!

Tänkte skriva lite om konserten i torsdags. Så himla bra, kommer kunna leva på detta hur länge som helst.
Ett galet långt inlägg, men detta är mest för min egen skull.
 
Har sett fram emot detta sen typ augusti, och speciellt sen jag köpte biljetterna i september.
Jag tog bussen till Gbg i torsdags, mötte upp Fia och gick lite i 5an och kompassen. Sen gick vi runt lite och in på Saluhallen (haha, bra nöje om man är hungrig - eller bara älskar mat). Vid halv två gick vi till Lydia's och åt taco/pizzabuffé innan vi mötte upp min moster, som vi sov hos, och köpte värdekort så att vi kunde ta oss fram och tillbaka till Trädgår'n - där spelningen var - på kvällen.
Sen tog vi spårvagnen till Avenyn så att vi visste exakt var vi skulle sen, jag hade nog hittat ändå, men det kändes bra att ha full koll, haha. Sen åkte vi hem och lämnade grejerna och så innan vi åkte in igen.
 
Vi kom till Trädgår'n vid 19.45 typ, vi kom iallafall in strax innan 20.00, och hann se ungefär en låt med Alexz Johnson, lite tråkigt att vi inte hann se mer av henne, men hon spelade en låt med Michael Grubbs (Wakey!Wakey!) sen också. Sen började första spelningen, med Wakey!Wakey!, det var hann jag allra helst ville se, så jag var ju in heaven haha.
Efter den spelningen signade han lite posters som man fick om man köpte senaste EP'n (som jag självklart gjorde), och man fick ta bilder med honom (vilket jag också självklart gjorde.)
 
Efter en paus började Ron Pope's spelning. Så himla bra. Efter varje låt bytte han gitarr, och slängde ut sitt plektrum i publiken, haha tog ett tag innan jag fattade att det var det han gjorde. Han pratade lite mellan låtarna - vilket alltid är kul för det känns som att artisten har fötterna på jorden och inte bara är det för att han ska.
Och han hann med att springa bak scenen, springa fram, ta med sig microfonen och sladdar och alltihop och sprang runt i publiken (kan nu säga att jag varit nära honom också för att han sprang i en irkel och vände precis vid mig - efter att han sprungit in i mig, haha).
Annat bra - när han började spela A drop in the ocean och alla sjöng med, och stämningen var så himla go.
 
Hur som helst så var det sjukt bra! Var så himla glad och hade verkligen the time of my life. Hoppas verkligen att jag får se dem, alla tre, live fler gånger i mitt liv.
 
Och visst att artister oftast är bättre live, men detta var brutalt bra live. Har varit mer på festivaler än konserter, och stämningen är helt annorlunda och på festivaler är det verkligen inte samma sak, de enda riktigt bra liveartisterna jag sett är nog Miriam Bryant och Rebecca & Fiona. Men dessa tre tog faktiskt priset, så himla mysiga, speciellt när de satt där och pratade och berättade små historier om sina liv.
 
Okay rätt långt inlägg, haha, ni kan ju föreställa er hur det ser ut i min dagbok...
 
Här är lite bilder jag tog iallafall, man fick inte ha med sig kamera (tror jag), hade nog inte varit så svårt att få med den in ändå, men kändes dumt att chansa så det blev en hel del bilder och videor med mobilen istället.
 
 
 

Cee Lo Green - No One's Gonna Love You


Leighton Meester for Nelly

Är så himla taggad på detta. Leighton Meester har varit en förebild i jag vet inte hur många år, så ser verkligen fram emot detta!
Kollektionen lanseras den 24 februari, och ni kan läsa mer här.
 
 

14 februari, 2014. { Valentine's Day

Glad alla hjärtans dag vänner!
Vaknade upp hos min moster i Göteborg imorse, efter en GRYM konsert igårkväll! Mer om den kommer. Sa hejdå och åkte in till Nordstan vid 11, sprang in på Cubus snabbt och sen gick jag till bussen och åkte hem.
 
Ville iallafall önska en fin dag!
 
 

12 februari, 2014. { Happy As Ever

Ingen i hela världen, och allra minst jag - eller folk i min närhet, har väl missat att jag ska på konsert imorgon, haha. Men jag är SÅÅÅ himla taggad! Har liksom sett fram emot detta sen augusti, och imorgon äntligen.
Så om ett dygn, ganska exakt, så är det äntligen dags. Woho!
 

12 februari, 2014. { Productivity

Tänkte gå upp riktigt tidigt idag, för jag måste upp väääldigt tidigt imorgon, men sängen lockade mer och tillslut komjag upp vid 8.50. Var på gymmet en halvtimma senare och körde ben och lite mage, och sen körde jag lite tabataintervaller. De där intervallerna blir lättare att hantera för varje gång, men är fortfarande brutalt jobbiga, usch...
Kom hem och åt lite sen gick jag ut och gick, och sprang lite.
Går första kilometern uppförsbacke, sen springer jag 3km (9km/h) och sen går jag 2,5km (de där 2,5 sista går inte fort alltså... haha), det är rätt lagom ändå. Hela rundan går ju i rätt långsamt tempo, så det tog ca 50min (exakt nstan.)
Och! - väldigt skönt att kunna vara ute utan vinterjacka! Sprang i en långärmad bomullströja, och två träningströjor över, men skönt ändå. Längtar dock till det räcker med linne...
 
Nu måste jag in till stan, ska till banken och lite så, sen måste jag plugga och packa och en himla massa saker!
 
Frukost: blandar ut lite kesella med turkisk yoghurt (gärna i burken om det inte finns så mycket kvar), lite müsli och kokos på, och en knäckemacka (helst med ägg, men annat, vad som, funkar också fint.)

10 februari, 2014. { Box

Var på box förut. Höll ju på att dö, haha. Tycker att det är väldigt kul, för man kan liksom bara slå och sparka men man orkar ju knappt gå efter.
Tyvärr så kunde jag inte ha på mig pulsklockan, tänkte att det skulle bli intressant hur det var efter ett sånt pass, men fick lägga den bredvid - vilket var för långt avstånd, så efter hade den bara fått in 10min av passet typ.
Nu borde jag plugga och äta. Imorgon blir det pluggdag med mina classmates, får väl se hur vi hanterar det...

10 februari, 2014. { A Love For Leather

Åker ju till Gbg på torsdag, och känner att jag behöver (min plånbok behöver dock inte...) shoppa lite, det händer ju nämligen inte så ofta. Har kollat lite på vad jag vill ha, och här är lite grejer. Vill ha lite basplagg och underkläder också. Får se om jag hittar något av detta, och se hur det sitter!
 
Har ju också en förkärlek till läder av någon anledning, har hittat en hel del fler saker i läder också som jag gärna hade velat ha, haha.
 
- Tryck på plaggen för att komma till hemsidorna
 
 

9 februari, 2014. { Lack Of Other Things To Do

Going craziiiiieeee! Skulle se sista avsnittet av Revenge S01, också är ljudet typ 3sek innan bilden?? Åh blir så sur. Så nu har jag fått leta upp ett ställe att streama på - och det laddar ca 1min/10min... Kommer ju få vänta ett år innan jag kan se hela avsnittet, haha, this sucks.
 
Undertiden tänker jag rekommendera serier.
 
Jag har sett hela Friends, One Tree Hill, Gossip Girl, Pretty Little Liars och Hart of Dixie (de två senaste är alltså alla avsnitt som kommit ut), och håller på med Revenge och Sex And The City.
Friends är mitt all time favorite, det är det jag kollar på alltid, sett alla säsonger hur många gånger som helst. Sen kommer One Tree Hill, denna serie är kärlek. Och de andra är ungefär medelmåttliga, men börjar verkligen fastna för Revenge, och PLL!
 
Så nästa gång ni inte vet vad ni ska göra har ni några serier att gå igenom!

8 februari, 2014.

Jag ställer alltid klockan, vardagar som helger, om jag har planer eller om jag är ledig. Menidag bestämde jag mig för att sova så länge jag ville.Vaknade vid kvart i tiooch bara "jaha, det var ju inte så länge ändå - gött" sen somnade jag om direkt ochsov till 12 innan jag gick upp och åt en macka. Planen var att jag skulle ut och springa sen, och köpa chips. När jag väl kom ut insåg jag att jag inte ätit tillräckligt och det blev inte många kilometers löpning innan jag insåg att jag fick gå resten. Fick med mig chips iallafall, det är huvudsaken.
Så nu sitter jag och äter chips, snart ska jag göra mig iordning och åka till tjejkväll myyys
 
Chipsen - brutalt goda, men väääldigt heta pga chillin, jag gillar det, men vatten är ett måste.
 

8 februari, 2014. { Tvillingsystrar

Efter jag kom hem ikväll så satte jag på den här dokumentären på Svtplay. Den handlar om två kinesiska flickor som blev adopterade när de var små, den ena till Norge och den andra till USA, och av en slump råkade föräldrarna träffas innan de åkte hem från Kina och tyckte att de var lika, och fick sedan reda på att de var tvillingar.
Visst att jag gråter åt allt, men det här var ju extremt, haha. Den var så himla bra, och nu har jag legat och gråtit en timma för allt jag ville var att de skulle få vara med varandra.
Tänk att ha ett syskon så långt bort, ha kontakt osv men inte kunna träffas. Finner inga ord, vill bara  att de ska få träffas och växa upp tilllsammans, haha.

7 februari, 2014. { The Gap

Love this.

THE GAP by Ira Glass from frohlocke on Vimeo.


6 februari, 2014. { Massageeee

Var på massage idag, typ det skönaste någonsin. Insåg dock att jag har väldigt ont i muskelfästena i axlarna, och vet inte om jag borde kolla upp det kanske... Hur som så borde man göra detta oftare, helt underbart!
 
Men iallafall, detta skal. Så snyggt jag dör. Har dreglat över det hur länge som helst, men när jag såg det på min kompis Fias blogg insåg jag att jag ju inte har iPhone längre utan Samsung, så det sög ju. (Och i vilket fall som helst så är skal till Samsung inte lika snygga som till iPhones...)
 
 

5 februari, 2014. { Vernissage

Vi hade vernissage idag, haha kändes som ett mindre - rätt dåligt - skämt. Våra foton satte liksom inne i en korridor, längst in i byggnaden. Så långt in att man trodde att man hade gått fel när man kommit halvvägs. Det var lite livemusik, cider och salta-pinnar iallafall, och väldigt varmt.
Nu behövs det pluggas iallafall, ligger väl lite efter, mest för att jag är lat...
 
Här är min kvällsmat. Godis. (Nyttigare)Chokladbollar. Och smoothie med müsli. Inte så fancy - inte så healthy
 
 

4 februari, 2014. { Dreamers Gotta Dream

Jag är sååå himla taggad! Den 13e februari (lite drygt en vecka, iiih) så ska jag på konsert i Göteborg med this one!
Ron Pope är det vi ska på, hans mest kända låtar är väl A drop in the ocean, Perfect for me och A grain of sand, typ. Iallafall, halva anledningen till att jag ville dit var för att Wakey!Wakey! spelar! (Mina favorites sen jag kollade på OTH!) Så jag är så himla glad att få se dem, snaaart så!
 
Ska bli så kul att åka dit med FIa också, vi ses så himla sällan så sånt här är perfa!
 
 

John Legend - All Of Me

This is perfect and perfection.

3 februari, 2014. { Pick And Choose

Tror knappast att någon missat Triangl swimwear? Och en hel del är kära i dem - även jag! De kostar ju lite dock - drygt 500kr tror jag.
Iallafall, hittade PALM, som är ett märke med väldigt mycket liknande bikinis. Dock kostar en del drygt 300kr, och personligen tycker jag att Triangl's är snyggare - eller så har de bara fått produkten att se mycket bättre ut, haha.
Största skillnaden mellan dem tror jag är att PALM's är gjorda i 80% nylon och 20% lycra, medan Triangl's är gjorda i 100% neoprene som är ett tjockare material, skulle gissa att Triangl's möjligen är lite mer svårskötslig också.
 
Hur som så har de ju båda mer än bara den "standard" trekantsmodellen, och jag tycker att alla deras bikinis och underkläder är sjukt snyggt (hade gärna ägt alltihop).
Så när det närmar sig bikini-köp så vet ni vart ni ska leta.
 
(Detta blev ett väldigt hoppigt, konstigt inlägg. Men jag kände att det behövdes.)
 
Hade gärna haft en av dessa, den första från Triangl den andra från PALM, tror dock inte att jag hade passat så bra i PAML's, så det blir nog en Triangl i sommar!
 
 

Linkin Park - A Light That Never Comes

Hur jag inte har hört denna tidigare är ju ett mysterie, som det LP-fan jag varit i... nästan 10års tid.

2 februari, 2014. { Let's talk about

Kan vi snacka om den här eller?
 
Jag avskyr mjölk, tycker verkligen att det är så himla äckligt, men så hittade jag den här i kylskåpet och var tvungen att smaka. Förväntade mig smaken av mjölk, men lite vaniljsmakig. Den smakar vaniljsås. Vaniljsås fast med konsistensen av mjölk.
Jag gillar vaniljsås, så den här var det ju inga fel på!
 
Inte helt oväntat innehåller den ju lite mer socker än vanlig mjölk, men smaken var ju bra iallafall!
Och dubbelt så mycket protein som vanlig mjölk, om man tycker att det är viktigt. Själv tror jag inte att det spelar någon större roll vad gäller mjölk.
 
 

Two Door Cinema Club - Changing Of The Seasons


1 februari, 2014. { The Wolf of Wall Street

Var på bio med Sanna igår och såg The Wolf of Wall Street. Den var väldigt bra och sevärd (trots mycket svordomar och en hel del naket - som gjorde att de tre pensionärerna bredvid oss gick efter 30min, haha). Om man orkar sitta i 3h rekomenderar jag den iallafall, skulle nog säga att den är mer värd att se på bio, men det är för att jag aldrig hade orkat koncentrera mig i 3h hemma.
Men det är Leonardo DiCaprio i 3h, så det är inte så himla farligt.
Nu vill jag iallafall läsa Jordan Belforts biografier, vilket innebär att jag har två till böcker på min redan 10böcker-långa att-läsa-lista...
 
 
 

1 februari, 2014. { The start of something good

Tog mig till gymet imorse, försöker komma igång lite försiktigt och märkte att jag fortfarande inte är helt återrställd, min puls var betydligt högre genom hela passet än vad den brukar vara. Det var skönt iallafall, körde lite tabata intervaller, på löpband, i slutet och jag finner inga ord... Jag höll på att spy. Mådde så dåligt för det var så brutalt jobbigt! Planen är iallafall att jag ska köra lite längre för varje gång jag kör det, och sen när jag kommit upp till den tid jag vill så ska jag öka farten ännu mer.
Nu ska jag snart åka till Lovisa, minns knappt när jag träffade henne sist så det ska bli mysigt!