Foster The People - Pumped Up Kicks


26 december, 2012.

Kom hem vid 15-16 tiden igår, hjälpte mamma med tvätten och gick till Ella och hade sleepover. Supermysigt med chips, dipp och skitsnack!
Idag var vi på stan och spenderade alldeles för mycket pengar, åkte hem och bytte om och åkte och träffade alla vänner igen.

Men inatt ska jag äntligen få sova i min egen säng, äntligen.

25 december, 2012. { VSF

Tittar på Victoria's Secret Fashionshow. Så himla vackert.
 
 
Typ vackraste någonsin.

21 december, 2012. { Domedagen

Startade dagen med julavslutning i Brahe-salen, sen fika med klassen. Efter det tog jag en fika på Bernard's med Lovisa och sen köpte vi julklappar. Hur mysigt som helst!
Var hur trött som helst när jag kom hem men ville ha chips, så jag gick och tränade, och köpte chips. Gymmet är helt kaos! De gör om och har trängt ihop alla maskiner och man har inget utrymme för att göra mer fria övningar typ. Bäst att det bli bra sen!
 
Har tittat på film - Friends with kids, så himla mysig! Nu borde jag packa... Åker imorn, men jag orkar inte! En till film istället kanske?
 
Förresten, lever vi?

19 december, 2012. { Done and done

Åh vad jag är lycklig. Jag är ledig imorn, har bara en mini julklapp kvar, och packa in allt, och vi gjorde äntligen klart våran hemtenta och har skickat in den. Finns inga ord för den lättnaden.
Under lovet har jag tio sidor matte, en engleska recension, en svenska hemuppgift och ett prov att plugga till. Men det är lugnt, för nu känner jag att jag kan slappna av lite.
Nu ska jag dricka te och mysa framför en film.

Jake Bugg - Lightning Bolt

Min nya crush: Jake Bugg. Varför? Han sjunger ju himmelskt, också är han född 1994. What's not to love?
 

Vad jag saknar med att ha ett liv utanför plugg

De mittersta bilderna är ritade för några år sedan, den överst för några dagar sedan och det nederst kladdet är ritat lite då och då och nu.


18 december, 2012. { Duracellkanin...

Har en sån sjuk energi!!! Vill göra massa saker - städa rummet, rita, fota, läsa ut boken, börja läsa andra boken, plugga, träna... ALLT.
Imorgon ska jag träna och handla julklappar efter skolan. På torsdag ska jag träffa Lovisa och julhandla lite och försöka hitta en tygaffär. Sy är jätte kul, speciellt kläder, men då behöver man tyg. Nu ska behöver jag bli av med lite energi. Men vet inte vart jag ska börja.

17 december, 2012. { Förbereder nästa år

Nyårsoutfiten är fixad, så länge jag är nöjd och slipper skicka tillbaka den bara...
 
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/nly-trend-917/exit-dress-917233-29/
 
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/underkl%C3%A4der/bh-toppar/freebra-184/strapless-bra-light-184001-12/
 
http://bikbok.com/se/Categories/Collection/Shoes/L-Shoes/FW-Miranda/p/7127408-990-Black
 
(Nu ni ska säga att jag kommer bli snyggast i stan i dessa kläder.)
 
(Borde skaffa tights också, annars blir det kallt...)

16 december, 2012.

Måste ha världens tråkigaste blogg. Men jag orkar verkligen inte lägga över bilder till min skoldator, så därför är det dött.
Igår träffade jag några kompisar, kvällen började med pizza och avslutades med en urspårad pingismatch. Den innehöll snus och killar i kalsonger. Behöver man säga mer liksom... Detta är anledningen till att man inte ska dra in nya människor i våran kompiskrets, de skulle bli otroligt avskräckta.

15 december, 2012. { Nobelfest

Vi hade Nobelfest i kyrkan igår, hur mysigt som helst, som vanligt.
Började med att vi var lite småsena, när vi kom gick vi alla in och satte oss och förrätten serverades - skagenbakelse. Typ dog på maten, så otroligt gott, till varmrätt fick vi fläskfilé och potatisgratäng och till efterrätt pannacotta med vinbärssås. Hur gott som helst!
Varje person fick ett uppdrag under kvällen - gå runt salen när alla applåderade, krama folk, hålla tal, etc. Jag höll ett tal till alla män som innehöll orden radhus, dvärg och pluttesnuttar. Den ni.
Sen drog vi undan borden och satte på musik, nästan så man har träningsverk idag efter all dans.
 
Bra kväll med mina vänner iallafall, sånt man lever för.

10 december, 2012.

Börjar med plugget, får ryck på hur mycket jag har! Har iallafall fått en hel del framskjutet, så det känns bra. Men jag har fortfarande hemtentan och film-provet, vilket känns viktigast just nu. Så det ska jag börja med, samtidigt som jag lyssnar på nobelmiddagen, värvat med musikhjälpen, och äter popcorn.

9 december, 2012.

Förstår mig inte på kylan. Sitter i onepiece och skakar. Ska ta på mig vantar och tofflor och krypa ner under täcket och sova.
Men jag borde plugga - nackdelen med gruppuppgifter, pluggar man inte går det ut över fler än en själv.

8 december, 2012. { Tjejkväll

Tjejkväll med mina fina vänner idag. Tacos, film, dans, sång och hög musik. Jätte kul och jätte trvligt. Nu har jag sjukt ont på/i huvudet, tror jag har flugit in med det i något och fått ett blåmärke...
Utanför bussen påväg hem var det två killar som ställde sig utanför och dansade gangnam style, trevlig avslutning på dagen.

6 december, 2012.

Efter skolan idag gick jag och hämtade ut jackan jag beställde igårkväll. Jag gick till kyrkan, tog upp jackan, provade den och älskade den. Så jag la tillbaka den i påsen.
Vid 18 hade vi andakt, och 15min senare skulle jag visa jackan för en kompis, och den + min väska (med skoldator, plånbok och träningskläder) var borta.
 
Så mina saker är stulna, från kyrkan, dessutom liksom. Om det skulle vara någon som sett/hört något, så kan man väl höra av sig? Missionkyrkan i Huskvarna, strax efter 18.

Och kan man på något sätt sprida detta så gör gärna det. ♥
 
 
(Någon ska ha stryk. Och bäst för denne att den har fruktansvärt dåligt samvete. Fy fan.)
 
Förövrigt är det en sån här jacka. Splitterny, strl S.
http://www.ridestore.se/rip-curl-h-j-number-jacka-snow-black
 

5 december, 2012. { Jackköp

Oj. Nu har jag köpt jacka. JÄTTE spontant. Inte att jag skulle köpa jacka då, utan att det blev just den. Fick typ panik och klickade upp ridestore, och POFF så hade jag valt på 10min. Så kan det gå!

5 december, 2012.

Har varit hemma på grund av feber, huvudvärk och yr idag. Så jag har sovit ikapp lite, sov 4 timmar inatt, tittat på julkalendern och lyssnat på p3. Sen gick jag ut med kameran en sväng.
Nu ligger kameran och tinar upp bredvid mig, ska försöka plugga lite och senare kanske kolla igenom bilderna, blev nog inte så mycket bra dock. Också hoppas jag på att mamma klipper av ett par decimeter av mitt hår sen med.

3 december, 2012. { Time Travelling

Vill ha tips på löjligt bra bloggar. Gärna smink eller träningsbloggar. Men allt, typ, funkar.
 
Kan ju själv dela med mig av mina favoriter i ämnena, för att jag är så himla snäll...
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/
http://juennifer.com/

3 december, 2012.

Så. Sjukt. Trött. Vill bara dö. Tror jag har feber, hoppas det iallafall. Vill inte till skolan imorgon, vill vara hemma, sova och plugga. Sov 4timmar inatt och vill strypa någon.
 
Bra frukost iallafall.
 

1 december, 2012. { Decisions Decisions

Dagens framgångar: jag har bestämt mig för vilken jacka jag vill ha.
Sen har jag inte: pluggat. Och jag vet inte vad jag ska önska mig i julklapp.
 
Summering: jag kommer tillbringa natten till att plugga, kolla på kläder och smink (vilket jag inte är intresserad av egentligen, men man kan ju bli tänker jag då..).

1 december, 2012. { Theo Örtengren

Har säkert pratat om denna blogg innan, men kan ju alltid göra det igen när jag ändå håller på.
 
http://theoortengren.blogg.se/
En kille som bloggar om mode, och har sjukt snygg stil! (Läste något om vad han gillar för musik också, bra musiksmak med alltså.) Och massa fina bilder. Helt grym.
 
Nu ska jag försöka plugga, har ju en del att göra om man säger så...

1 december, 2012.

Känns som att jag varit vaken hur länge som helst, men inte fått något gjort idag. Hade film första lektionen och kollade igenom klippen vi filmade i måndags, det var hysteriskt kul, mer berättar jag inte. Sen åkte vi (läs: alla utom jag) skridskor innan sista lektionen där vi kollade på Solsidan... Det programmet alltså, jag blir så stressad! USCH.
Kom hem och sov en timma innan jag åkte till kyrkan och åt massa god mat och lekte lekar, sen gick jag till Huskvarna och hängde där, och vid tolv när vi åkte hem, åkte vi förbi BK en sväng - inte helt fel kvällsmat om man säger så.
 
Nu planerar jag att ställa klockan på julkalender tid imorgon, men jag vet inte om jag orkar...