27 augusti, 2013. { Intervaller

Jag har idag konstaterat att intervaller är någon form av självplågeri.
Körde axlar/mage på gymme sen 30min intervall träning, på löpband. Ville bara lägga mig på golvet och gråta efter. Men intervaller är bra, så träna gärna intervaller.
Cirkelträning är också någon form av självplågeri förresten, jag kör cirkelträning när jag tränar mage (för mage är svintråkigt), och då ville jag också bara gråta.
 
Men det är bra, så man får liksom göra det ändå.

Miriam Bryant - Raised In Rain

Denna bruden alltså. Såg henne live på Popadelica, fick stå innanför staketet och fota, och hon är så bra!
Jag tycker att hon är bättre live, jag gillade henne inte innan men sen slog det om, för hon verkar va en så himla härlig person. Så får du chansen att se henne live, ta den!
 
 
Nu ska jag fortsätta titta på Idol, åh vad jag har saknat Idol! Så himla härligt.

Elenowen - No Such Thing As Time


23 augusti, 2013. { Casio

Hittade den perfekt klockan. Eller ja, den har typ allt, och lite till.
Tillexempel; världstidsfunktion, fem dagliga alarm, kalender, vattenskyddsklacifiering, tidur, alarm... Och lite till, som sagt.
För ett helt okay pris dessutom; 419:-
 
Problemet: Vill jag ha en klocka som har allt, men är en herrklocka?
Har velat ha en herrklocka långe, men jag tänker när man måste ta på sig en klänning, vill jag inte ha en lite enklare mer damklocka då?
Får fundera på den... Ville bara dela med mig av den allt-för-många-funktioner-klocka som kan hittas här.
 
 

Bastille - Things We Lost In The Fire

"Pompeii" gjorde mig kär i Bastille, med all rätt, för åh vad de är bra.
 

Gabrielle Aplin - Start of Time


17 augusti, 2013. { Grabbhelg och tjejkväll

I torsdags åkte jag till en kompis utanför Värnamo, det var grabbhelg, och jag räknades till en av dem... Vi var 4st till på fredag eftermiddag, så kom 4 till. Har haft det så himla kul med volleyboll, singstar, guitar hero, bad, grillade klockan 03 inatt, ätit tacos, sett på film, blivit islängd i poolen med kläder på... Men det var en perfekt början på ett perfekt avslut på lovet!
Kom hem idag vid 14, duschade, åt och städade, sen kom Ella och Hanna hit på lite tjejmys med fika och prat. Och nu är jag helt död, sov 5timmar inatt och det var inte tillräckligt... Tyvärr blev det ytterst få bilder - typ 3st, men ändå.
 
Imorgon åker jag till en kompis över dagen, som jag inte har träffat ordentligt på jättelänge, så jag har haft en grym långhelg och två dagar ledigt till innan skola börjar sen på onsdag kommer behövas!

14 augusti, 2013.

Har varit helt död denna veckan, har suttit på mitt rum och tittat på serier tyo hela tiden. Har sett en och en halv säson Pretty Little Liars sen i torsdags liksom, och hunnit med att läsa en bok, se på några filmer och sånt med...
 
Från imorgon till lördsag är vi ett gäng som ska spendera dagarna hos en kompis, grilla, hänga, bada och bara ha det gött, ser verkligen fram emot det! Nu måste jag packa, föra över bilder från kameran och massa annat tråkigt... Och äta med, får inte glömma äta...

Rihanna - California King Bed

Long time no see.
 


What is the secret of happiness?

 

Nike Free Flyknit+

Alltså dessa? Dör. Vill ha dem. Nu gärna. Gärna i neongul, eller någon annan neonig färg, men jag får nöja mig med att drömma om ett par blåa eller gula. Sen fyller jag ju år om lite drygt en månad med...
De är väl inte det absolut snyggaste som skapats, men jag kan ju tänka mig hur sköna de är..
 
 

Our Melodies Are Memories

 
 

Simon And The Oaks

Tittade på Simon och ekarna igår kväll, eller natt... Har velat se den sen den kom ut, men det har inte riktigt blivit av... Tyckte iallafall väldigt bra om den, Bill Skarsgård är ju en otroligt bra skådis, som alla Skarsgårds, och snygg, också som de andra Skarsgårds. Den hade en väldigt bra handling och blev inte långtråkig som andra filmer i samma genre ofta blir, däremot var den lite förvirrande med tiden. I början stog det vilket år det var och så, sen bara det hoppade, men annars bra.
Vad jag ville komma till var egentligen musiken. Alltså musiken... Jag älskar musik, och jag älskar klassisk musik - rätt otippar, jag vet - och detta var bara så bra. Musiken är skriven av Annette Focks och det finns ett stycke i slutet som jag gillar extra mycket - detta. Och även ett stycke av Hector Beriloz som är helt fantastiskt fint.
 
Jag skrev alltså ett inlägg om klassisk musik... Japp, så mycket inspiration har jag just nu.
Förövrigt fick jag min lön för ett tag sen, ny kamera kanske..?

Lillördag

Det är onsdag. Det är lillördag. Och jag var så sugen på lösgodis igår att jag köpte det idag.
Detta innebär att jag tillbringar denna kvällen med en påse godis, en skål mandlar och en flaska vatten i sängen med en - eller flera - film. Detta är mys och vardagslyx, speciellt eftersom att jag aldrig äter godis på veckodagar, och knappt på helgerna heller.
(Så jag blir alltid sugen på det efter helgen, men då måste jag ju vänta till nästa helg. Men då är jag ju inte sugen på det. Ond cirkel det där..)

He Can Fill Your Life Like No One Else

 

6 augusti, 2013. { Here it goes

Och där försvann min träningsmotivation.
Jag har varit lite halvt omotiverad den senaste månaden, men idag kände jag bara att nej, jag orkar inte mer. Jag har kört på i över ett år, och lyckats hålla motivationen uppe. Så att den bara försvunnit suger verkligen.
Men jag ska försöka ta det lugnt, träna på så mycket jag känner att jag har lust med och hoppas på att jag blir motiverad igen. Ska försöka schemalägga vilka muskelgrupper jag ska köra lite mer iordning med, nu det senaste har jag bara kört på med de muskler som är uppvilade och som jag känner för att köra.
Så lite mer struktur på det hela sitter väl kanske fint.
 
Behövde skriva av mig lite. Detta suger verkligen och jag är sjukt opepp på allt på grund av detta, träningen betyder ju så himla mycket för mig...
 
Nu ska jag titta på film, äta, städa och bara ta det lugnt! Och försöka kolla igenom de sista bilderna från lägret.

4 augusti, 2013. { Home is wherever I'm with you

Har varit på läger en vecka och kom hem igår, är numera helt död. Men det var SÅ GRYMT BRA!!! Fått träffa massa vänner som jag saknat så himla mycket, ätit glass i mängder och bara levt.
 
 

Bryan Greenberg & Tyler Hilton - Wonderwall

Är typ kär i dem båda, så hittade jag denna duetten. Åh himmel.
Om publiken bara kunde hålla käften, så hade det varit ännu bättre. :-)
Och Bryan Greenberg är väl typ det sötaste jag sett...