I Ed, Nössemark

På fredagkvällen tog vi båten och åkte upp till Nössemark camping och åt hamburgare, sen fiskade vi lite på vägen hem.
 
"Ta kort på min öl istället" sa pappa...
 
Så jag fick ju snällt göra det liksom.
 
Så gudomligt goda hamburgare.
 
De hade en lite scen som var inredd i... Jag vet inte vad. Färger. Söt var den iallafall.
 
 
Vi fick ingen fisk, men det var himla trevligt ändå.
 
 
Och så otroligt vackert.

I Ed, Grebbestad

På fredag åkte vi in till Tanum på förmiddagen och käkade lunch (eller frukost, eftersom att varken jag eller pappa inte äter frukost, tydligen), åkte till SportShopen och handlade - löpartights, en bikini, en väska och en vattenflaska -, sen åkte vi in till Grebbestad.
 
Vi köpte mjukglass i en liten kiosk. (Jag som inte tycker speciellt mycket om mjukglass, eller glass överhuvudtaget, åt 3-4st under den helgen.. För att jag kunde typ.)
 
Tittade lite på båtarna.
 
När vi kom hem tog jag en promenad, med kameran.
 
Våran fina hund, som börjar bli så gammal att jag inte vet hur gammal hon är...
 
Lite blommor.
 
En humla sa hej när jag tog kort på lite fler blommor.
 
 
 
Naturen är så himla vacker där, och jag är så himla kass på att få den lika magisk på bild. Men ni fattar grejen - grönt, gräs, träd, vitt, moln, blått, vatten, himmel...
 
Hittade ett litet hallon bredvid vägen. Nej - jag åt det inte. Och vad hände med färgerna på denna bild..?

I Ed, med Fia

Första kvällen i Ed tillbringade jag med min barndomsbästis Fia, har känt henne sen förskolan, och innan det med tror jag - så länge jag kan minnas helt enkelt.
Jag mötte upp henne på hennes jobb, sen gick vi hem till henne och åt middag innan vi gick ner och köpte fika (vi köpte fika för över 100kr, och vi ut upp precis allt, BRA JOBBAT) och satte oss nere på badplatsen och fikade och pratade, hur mysigt som helst!
 
Vi köpte massa fika, och det var otroligt gott.
 
 
 
 
Fina Fia.

The Smiling Man

Den här videon skrämde ju livet av mig, som om jag inte redan är rädd när jag går hem själv mitt i natten. Sen att det är en sann historia gör mig ju bra mycket lugnare.
 
Historian kan läsas här
 
Videon syns inte..?? Sök på "The Smiling Man" på youtube, och välj den som heter " "2am" (original) A short film based on 'The Smiling Man' "

28 juli, 2013. { The Cut Out Boots

Har hela våren och sommaren gått runt och letat efter de där förbannade skorna, i varenda affär och varenda hemsida, men icke. Så råkade jag se dem på Nelly här om dagen och nu är de påväg hem till mig! Problem: om de inte kommer innan klockan 13 imorn så får jag vänta till nästa helg innan jag får dem, men ändå...
 
Så här vill iallafall jag gå runt resten av sommaren, vilket jag tänker göra.
I mina älskade Levi's, min röda college-t-shirt (som den på bilden, fast röd, alltså), ett par "clubmasters" och det perfekta hade ju varit drömklockan, men den har jag inte råd med, så det får bli någon annan gång.
 
 
 
Förresten så har Steve Madden ett par svinigt snygga cut out boots, men de hittade jag inte förens jag redan hade beställt mina, så att eh... Det sög ju.
 
Nu borde jag packa klart, för imorgon åker jag till Halmstad på läger i en vecka! 
 
Och imorn planerar jag att börja uppdatera med bilder från när jag var i Ed, får väl ta tag i det, menar jag.

A Rocket To The Moon - Whole Lotta You


26 juli, 2013.

Detta är ungefär vad jag har att bjuda på i bildväg just nu. En rätt tråkig bild på min frukost. Men fina bilder kommer, vänta ett tag bara...
Idag har jag tränat - biceps och framsida lår, när jag kom hem och har tvättat hela dagen, diskat och lagat mat. Sen åkte jag upp till Elgiganten och köpte ett nytt linslock, för jag råkade tydligen tappa mitt i Ed..? Så kan det gå.
 
Nu ska jag äta vindruvr (uppätna), mandlar (också uppätna), chips (även de uppätna), jordnötter och jordnötssmör och se på "Små citroner gula"!
 
Min frukost - matyoghurt, keso, banan, russin, tranbär, mandlar, linfrön och kokos!

24 juli, 2013.

Här vart det dött.
Jag var hos pappa i helgen, och tänkte lägga upp lite bilder från det när jag orkar föra över dem till datorn.
Idag gjorde jag mitt sista jobbpass, lite tråkigt - men väldigt skönt.
Jag har,sen jag kom hem i söndags, hunnit träna 4pass, och tänker fortsätta i den riktningen denna veckan, för:
På måndag åker jag på läger i en vecka, och då blir det ingen träning.
Detta innebär att jag har 4dagars sommarlov till jag åker iväg, och på dessa dagar ska jag: träna, sola, läsa, packa, tvätta, läsa, träna, sola och sova. Ja, jag ska göra vissa saker fler gånger än andra.
 
Detta är mitt liv i ett nötskal just nu, och jag är så himla trött att jag inte ska göra mer än att diska, duscha och sova idag.
 
Just det, beställde hem lite saker förut med, hoppas de hinner komma till fredag! Eller möjligen måndag, innan jag åker iallafall! 

Men den som ej vågar greppa törnet, Bör aldrig få hela rosen.

 

17 juli, 2013.

Har jobbat idag, som vanligt, och det var rätt lugnt, som vanligt. Jag har tagit betalt, svettats, ätit kycklingsallad, pratat, skrattat, svettats, snott halvätna kakor av vänner, och svettats lite till. Himmel vad varmt det är att jobba i ridhus. Finner. Inga. Ord.
Fick skjuts hem och har läst ut "Em Vampyrs Bekännelser", läs den eller se filmen. Och sen tog jag och mamma en liten promenad!
 
Nu måste jag duscha och packa, imorgon tar jag tåget till Göteborg, sen hämtar pappa upp mig så åker vi till honom. Detta kommer för övrigt bli den längsta ledighet jag haft på praktiken, har bara varit ledig 2dagar på 17dagar liksom...
 
 

You're not allowed to make me fall in love with you.

 
 
 

As long as I have you nothing else matters.

 

14 juli, 2013. { Jobb och träning

Jobb idag, igen, somvanligt. 3 dagar kvar innan helg! Jobba är ungefär vad jag har gjort idag, det fanns dock inte så mycket att göra... När jag kom hem åt jag middag och nu har jag tagit en powerwalk på drygt 7km, också har jag ätit lite kvällsmat!
Åker till pappa i helgen och lär inte ha tid till att träna, så jag känner att jag måste jobba in det lite, haha... Kommer äta så himla mycket onyttigt där att jag kommer känna mig som en liten godisbit hela jag, typ ett rosa gelehallon, med socker på. Sen hoppas jag på att få med mig lite träningskläder hem efter med, förhoppningsvis åker vi till Sportshoppen i Grebbestad någon dag!
 
Nu blir det disk och en dusch, sen ska jag måla naglarna och planera veckans träning och lunch till jobbet!
 
Kvällis - supergod toast och turkisk yoghurt med vindruvor!

The world is full of magic. You just have to believe in it.

 

13 juli, 2013.

Gick upp sådär äckligt tidigt imorse, gjorde en smoothie och åkte in till stan för att träna. Körde tricep/bröst och det gick super, hade velat ha lite mer kontakt, men jag var nöjd ändå. Körde lite dropsets med chins och pullups med, det märks verkligen att det var längesen jag tränade det, får börja med latsdrag med tror jag... Det känns som att det kan hjälpa.
Sen åkte jag upp till A6 och köpte skor, åkte hem och packade om och cyklade ner till stranden och solade några timmar.
 
Har också hängt i en kyrkogård och gjort svinäckliga morötter idag... (De funkade bättre med turkisk yoghurt och knäcke..)
 
 

Before I Die.

Nämen hur coolt är inte det då?
 
 

12 juni, 2013.

Denna dagen på praktiken alltså, har inte gjort någonting typ. Satt i solen en timma typ, och fikade en massa. Men det var skönt, jag kan leva med att få pengar för att hänga i solen.
 
Imorse så körde jag ett snabbt bicep/rygg-pass på gymmet, och har redan träningsvärk, hur skönt som helst! Imorgon tänkte jag ligga på stranden hela dagen och jobba på min ickeexisterande bränna, och träna innan, och jobba på chins och pullups, det var så himla längesen jag körde det... Och på söndag blir det 4 dagars jobb innan jag åker till Ed!
 
 

Destiny Has A Way Of Finding You

Mamma ville ta kort på mig i Göteborg, detta var den bästa. MVH väldigt ofotogenisk tjej.

I Don't Know How To Find You...

...but I believe in fate.
 
 

9 juli, 2013. { iPhonebyte

Varit och lämnat tillbaka min iPhone nu, allt blev fel och vi blev typ lurade, så vi fick läna tillbaka allt. Men det är lugnt, har kvar min 4a och det funkar bra till oktober! 
 
Vädret idag förresten - alltså så sjukt varmt! Spenderar mina dagar inne i ett ridhud och värmen blir så hemsk att man inte orkar göra något över huvud taget... (Ja, min handledare blir sur på oss ibland för det...) Men jag ska inte klaga, det är bra med värme och sol - även fast att jag inte får uppleva solen så mycket...

8 juli, 2013. { iPhone 5

Igår skulle vi till MediaMarkt för att kolla på Samsung Galaxy S4, och kanske lämna in våra iPhone4:or och skaffa Galaxy S4 istället. Det var vad mamma gjorde, jag kom - 4 timmar senare - ut med en iPhone 5 istället. (Efter en hel del beslutsångest, krångel och funderande...)
Men just nu är jag jättenöjd, jag känner att den passar mig bättre eftersom att Galaxyn hade varit omöjlig att ha när jag tränar osv, plus att jag har ju en dator. Så jag får leva med iPhone i 2 år till, det blir nog bra!
 
 

8 juli, 2013. { Morgonpass

Just kommit hem från gymmet, har duschat och äter frukost. Somnade sjukt sent inatt och trodde inte att jag skulle orka upp tidigt, men det gick. Körde bicep, tricep och bröst idag, det var ett tag sen (vilket det iförsig var med allt eftersom att jag knappt hinner träna nu när jag sommarjobbar), höjde en del vikter och är himla nöjd nu efter. (Hatar dock fortfarande att köra armar, men det blir roligare när man märker att man blir starkare!)
Var ute och sprang min 5km runda igår, och ska försöka hinna med trappintervaller imorn, gärna till morgonen.
 
Men nu ska jag äta klart, packa och tagga jobb..!
 
 

The Running Thing

Var så himla taggad på att springa igårkväll, så jag gjorde det helt enkelt. Sprang 5km på ca 30min, så jag var ganska nöjd, har inte sprungit på ett år så.
 
Har aldrig gillat att springa, eller gå, har alltid haft sämst kondition och mitt psyke klarar liksom inte av det. Att ens klara springa 1km har varit jobbigt, vilket är sämst eftersom man alltid springer i skolan... Men jag har tränat väldigt mycket nu det senaste året, och gått en del, så jag tänkte att det var värt en chans.
Jag valde en väg med få uppförsbackar och ett par trappor - 5st sammanlagt - och gick uppför backarna och studsade upp för trapporna. Med lite envishet så klarade jag därmed mina 5km.
 
Något som får det att funka för mig är också att jag älskar trappor, det tar gött i benen och framförallt i rumpan! Och jag slutar alltid med en trappa som gör att allt känns så värt, ska börja köra lite trappintervaller med tänkte jag, men det får bli någon annan gång...
 
 

"Just Lean Baby. Don't Push."

Dålig humor. Men denna tyckte jag var jätterolig, och ganska lörolik. Sevärd om man har 8min över...
 

6 juli, 2013. { Jobb och mellanmål

Har nu jobbat i 6 dagar och är äntligen ledig imorgon, himla skönt det där med ledighet alltså... Även fast att jag har ganska kul på min praktik. Planen ikväll är att äta middag, köpa godis och tonfisk, äta godis, slappa och ta en promenad lite senare när det är lite svalare ute. Har inte blivit så bra med träning denna vecka, jobbar 10-16 men har hunnit med tre träningspass iallafall. Ett till idag, om jag orkar, och 1-2 imorn, så det blir rätt bra ändå.
(Sen att jag går till/från tåg och buss varje dag, och att det blivit sammanlagt runt 1,5mil denna veckan är en annan sak. Vardagsmotion räknas inte.)
 
Något som förövrigt är supergott mellanmål, men som ser ut som kräk, är detta
Tonfisk (i valfri mängd), lite chilisås, peppar, salt och riven parmesanost. Mumma.
Fördel om man gillar tonfisk och chilisås...
 
 

John J. Fox

Okay, så på tal om DeGraws nya. Jag hittade denna covern. SÅ GALET BRA. Kan inte sluta lyssna, hans röst, perfekt. (Gillade dock inte videon, så blunda och lyssna istället.) Och hans andra covers är också super, så delar med mig av några av dem med. När jag ändå håller på menar jag.
 
 
 

Gavin DeGraw - Best I Ever Had

Gavin DeGraws nyaste är helt perfekt. Kan vara för att jag älskar honom, men åh så bra.
 

Propellers - Black Mascara Eyes

För ett par månader sedan såg jag detta band live och stod och fotade, och blev lite kär. Deras nya singel kom ut här om dagen och är hur bra som helst, det kommer ut jättemycket bra musik just nu förresten!
 

1 juli, 2013. { Sommarjobb

Spenderade helgen i Göteborg, blev en hel del kläder... Men det tar vi någon annan gång.
Idag var första dagen på sommarjobbet, det var kul och lite halvjobbigt. Men gött ändå. Nu ska jag packa träningskläder och fixa matlåda till imorgon, börjar vid 10 så hinner träna innan (om jag känner för det till morgonen).
 
Standard sommarlovs-kvällste.