30 oktober, 2012. { Face to Face

Så i fredags vid 14 fick jag ett sms om att det var två lediga platser till Face2face och vi fick dem för halva priset. Så jag smsade Amanda, och när jag slutade klockan 15 hade jag tre timmar på mig att komma hem, duscha, packa och göra mig iordning.
Vi åkte till Värnamo, lite fel också, men vi kom dit lagom till kvällsmötet, efter det var det fika och senare var det konsert med Livslust. (En ungdomskör från Värnamo, som också är Sveriges största.) Jag har sett dem en gång tidigare, och det är sånt sjukt bra ös, hur bra som helst.
 
På lördagen var det frukost och seminarier, och samlades vi i smågrupper. Vi var alla från olika ställen, och diskuterade predikan från dagen innan osv. Sen lekte vi lekar och lärde känna varandra.
Det var kanottävling och marknad, och senare panelsamtal med Lena Nordquist. Och sen var det kvällsmöte, och fika. Också var vi på Pelles Talkshow, som är så grymt kul! Och en till konsert, med Fingerspitzgefühlers.
 
Söndagen, gudstjänst och smågruppssamling. Sen var vi på fotboll - IFK Värnamo - Umeå FC. Alla från face2face bildade en stor hejaklack och stog och skrek, och Värnamo vann med 5-0, så även fast att det kändes som att tårna förfrös av kylan så var det ju lite värt det. Kvällsmöte, fika och Pelles Talkshow. Och sen konsert med Srah Kelly.
Hon är otroligt duktig, och hennes historia är så... Bra, obeskrivlig... Grymt var det iallafall!
 
Summerar den här helgen med underbara nya vänner, asbra predikan, intressanta seminarier, grymma andakter och otroligt bra konserter!
 
 
Såhär levde jag i helgen. Sov så dåligt att jag fick låna en luftmadrass, hur bäst var inte det liksom?
 
Pelles Talkshow.
 
IFK Värnamo - Umeå FC.
 
Fingerspitzgefühlers.
 
Sarah Kelly.

29 oktober, 2012.

Vill bara sammanfatta och skriva ner hela helgen, men jag är så otroligt trött, så det får bli imorn.
Efter att jag har tränat, och sovit, länge.

26 oktober, 2012. { Träning och Face12

Ny favoritövning på gymmet - benindrag med pilatesboll. Så himla go, även fast att jag har så fruktansvärt dålig balans.
Nu ska jag packa det sista och tagga Face 2 Face - ungdomskonferens i Värnamo.
Vid 14 idag fick jag ett sms om att två hade hoppat av och att det fanns två platser för 400kr/plats, det kostar egentligen runt 750. Så jag smsade Amanda, och när jag slutade vid 15 hade jag panik hem för att duscha, göra mig iordning och packa - vi åker halv sju.
Face12 kommer bli bäst.
Puss!

26 oktober, 2012. { Dr. Martens

Gjorde en annons (reklamkampanj vad man nu vill kalla det) som sagt, här är mitt slutliga resultat!
 
 
 

Of Monsters and Men - Little Talks


25 oktober, 2012. { Learning To Love The Burn

Blev ingen träning idag? Och när jag hör hur det blåser ute så känner jag inte för det heller. En snabbis på gymmet efter skolan imorgon, ja. Och två vilodagar denna veckan känns inte alls bra, bara konstigt. Men snart är det lov och då lär det bli en del träning. Nice!
 

25 oktober, 2012. { The Art Of Flight

Startade dagen med film, hemma i sängen. Innan jag gjorde mig iordning och sprang upp till tåget. Hade prov i källkritik och media, woho. Gick ju bra, nä. Sprungit runt en sväng på stan också, rean på Monki är sjuk vill jag bara säga, så gillat man Monki ska man ju sticka dit en sväng!
Nu ska jag plugga lite inför morgondagens prov och fortsätta titta på filmen!
 

25 oktober, 2012. { Frulle i sängen

Ställde klockan på sju, vaknade och insåg att min buss går klockan 10. Så det blev frukost på sängen och barnprogram. Nu ska jag byta om, packa och plugga. Satt uppe till halv elva igår och bara skrev av PowerPointsen, det är sammanlagt drygt 60 sidor, och jag kan inte sluta tänka på hur mycket tid han måste ha lagt ner på dem??
Prov idag iallafall, lycka till - tack!
 
Har också denna morgon fått reda på att prinsessan Madeleine förlovat sig, det mest intressant denna morgon i min värld - so far.

24 oktober, 2012. { Hello Cupcake

Jag kan inte baka sockerkaka, men cupcakes kan jag ju uppenbarligen göra.
Jag som skulle plugga till provet imorn... Har skitmycket att göra, så har jag inte hunnit träna heller...
 

24 oktober, 2012. { Källkritik och massmedia

Vill ha vinter! Jag hatar snö och kyla. Men alltså, vinter. Vet inte vad som hände med mig.
Jag vill åka slalom (gjort 2ggr innan), jag vill ha julkalender, pytteminilite snö, tjock jack, vantar, mössa, halsduk, kängor och Jul. Åh vad underbart. Eller så är det bara det att jag vill ha lov, vilket jag får på fredag, så
Jag har prov imorgon och på fredag, efter det ska jag belöna mig med att se på skidfilm. Måste köpa vinterjacka med, pengarna bara springer iväg...
Nu blir det plugga källkritik och massmedia, kul! (Märk ironin.)

Golden Retriever - Miss Li

Var ute och sprang 8km förut, sen hände inte så mycket. Men nu, äntligen, har jag pluggat källkritik och massmedia. Fattar inte ett skit och det är tråkigt.
Nu ska jag sova, börjar halv ett imorn! Och eftersom att jag tränade idag tar jag vilodag imorgon istället, känns bra.
Godnatt <3
 
Miss Li – Golden Retriever

22 oktober, 2012.

När man får sluta två timmar tidigare, då mår man. Engelska novellen som jag trodde skulle vara klar ska vara klar på måndagen efter lovet, det känns bra. Så nu behöver jag bara plugga massmedia och fototeori, sen är det lov!
Nu ska jag plugga och kanske träna, förmodligen inte, men förhoppningsvis ja..

Repeat


21 oktober, 2012. { Write About Your Training Stupid

Var ut och sprang, 7,5 ungefär, inte så långt som jag ville. Men okay ändå.
Nu måste jag verkligen plugga, jag har en engelskanovell att skriva som ska vara inne imorgon klockan 8.00. Jag har ingen inspiration och jag har inte ens börjat. (Eller jo, det har jag, men jag måste börja om för den blev för lång.)
Så nu vet ni vad jag ska göra ikväll! Hoppas ni får det lite roligare.

21 oktober, 2012.

Samhällsprov på torsdag, prov i mediaproduktion på fredagg, en engelska novell att skriva till imorgon och måste städa rummet. Jag sticker ut och springer då, bra. Smart. Satsar på 8km idag, blev 7igår, så då ska det bli lite längre idag.

I've been looking for you

Säger godnatt, såhär några timmar i förväg. <3
 

20 oktober, 2012. { Sherlock Holmes

Var ut med kameran en sväng förut, blev inte så mycket bilder dock. Sen var jag ute och sprang 7km. Borde va ute och springa mer, men det är så himla kallt och jag har inga långa träningstights. Sen cyklade jag till Willy's och köpte godis innan vi åt pizza.
Så nu är det Sherlock Holmes (dör på Jude Law, att man ens kan va så snygg. Se honom i The Holiday tillexmpel...) och godis!
 
Källa, google..?

20 oktober, 2012. { Dr Martens

Vi har i uppgift att göra en reklamkampanj för en prdukt i skolan. Efter mycket velande fram och tillbaka insåg jag att min kompis äger ett par Dr Martens, så jag gör en annons för Dr Martens.
Tvingade med henne ner på stan och fick ihop lite bilder. Det är ingen av de här bilderna jag ska använda, och jag har inte riktigt bestämt mig än, så fler bilder kommer upp i veckan.
 
 
Foto: Jag | Kamera: Nikon D3100

20 oktober, 2012. { Finally Found You - J Rice

J Rice – Finally Found You (Acoustic)
 
Hittade inte låten på youtube..? Men det här är i alla fall en artist som jag hittat rätt nyligen:
Joshua Rice, han sjunger pop, r&b, house och av vad jag har förstått är det mest covers. Grym, på vissa låtar.

20 oktober, 2012. { Sjukt bra (går)dag

Hade 45min sovmorgon för vattnet i skolan var avstängt till 10 gick ut och fotade bilder till en annoons jag ska göra (bilder kommer imorn), lekte lekar på idrotten och slutade 20min tidigare. Sen åkte jag och tränade och sen till tonår.
Käkade tacos, lekte lekar, fikade och hade det grymt.
 
Var förresten här en sväng på Media Kommunikationen, det var trevligt. Vi skulle hämta ut en kopia av ett domslut, vilket som helst. Så nu har jag gjort det med.
 

Nånstans där så finns vår plats


17 oktober, 2012. { Feel Bad, Feel Sad - Feel God

Vilken sjukt dålig dag. Började med att gå igenom 18frågor om musik, jag hatar musikteori. Sen naturkunskap och massa frågor, och sist engelska, vilket faktiskt var helt okay.
Var inte ens pepp på att träna idag, men tvingade mig till gymmet iallafall och sprang lite, körde lite crosstrainer och sen lite rygg, ben och rumpa. Visste att om jag skulle skita i det så hade jag fått lite ångest sen, haha. Det är så det brukar bli. Och jag mår alltid så mycket bättre efter att jag tränat, det känns liksom bra då.
 
Vad har vi lärt oss av det här?
- Har du en dålig dag - träna.

Åh vilket peppande, roligt och intressant inlägg. Nu ska jag tvätta, slappa och kanske (läs inte) plugga lite!

16 oktober, 2012. { High Heels Suicide

Skam att jag har en kategori som heter "Mode, typ". Jag, som är sämst på sånt. Men vart ska jag annars lägga alla inlägg som bara skriker att jag vill ha pengar, skor och kläder?
 
Vill ha kläder, men jag sparar till kamera. Hopp.
Dessa hittar ni iallafall här.
 

"Soon it will all be over, buried with our past."

Sareel @ Instagram

16 oktober, 2012. { Lillördag

Gick upp klockan åtta för att träna idag, och jag hade sovmorgon till halv ett. Då känner man sig bra, och lite dum. Sjukt skönt med träning iallafall, morgonträning är det bästa, orkar så himla mycket mer då.
 
Sen hade vi matteprov, redovisningar i smahällskunskap och lite svenska innan jag åkte hem och var hemma 17.30. Nu ska jag inte göra ett skit, äta tacos sen, käka center och se på film bara.
 

15 oktober, 2012. { Tryckte i mig några center <3

Okay, jag kanske fick sån panik att jag städade rummet , och sen körde de här, och några andra övningar. ( I den mån jag kan alltså, stå på händer/huvud är väl inte min starka sida liksom. ) 30sekunder på varje övning, inte så jobbigt, men rätt gött!
 

15 oktober, 2012.

Jag tränar ungefär 6gånger i veckan, med vilodag på måndagar och ibland två gånger på fredagar. Men måndagar är värsta dagen i veckan, när man sitter hemma istället för på gymmet. Så då går jag in på Pinterest, Google; etc och tittar på peppande bilder.
Ska träna innan skolan imorn, har längtat efter det sen imorse...
 



15 oktober, 2012. { Festlunch

Vi sket i "Fruktig pastasås och pasta, a la Sydafrika" i skolan idag och gick till Donken istället. Sjukt gött att trycka i sig lite onyttig mat, och må lite dåligt efteråt.
Nu måste jag plugga lite samhäll, och lite matte, och läsa lite The Hunger Games. Den ska vara utläst imorn, jag har 200 sidor kvar. Nice.
 

14 oktober, 2012. { Lovisa

Tog kort på Lovisa igår, till min fotoläxa.
 
 
Foto: Jag | Kamera: Sony a330 | Modell: Lovisa Bjenning

13 oktober, 2012. { Ljus

Vi lekte med ljus igår i skolan, fota i motljus, medljus och sidoljus. Vilket också är våran läxa - att fota någon i olika ljus. Så lite senare idag hade jag tänkt göra det, om det inte börjar regna.
Här är en bild som min kompis tog på mig, som har lite svårt för att vara seriös på bild...
 
Kamera: Canon eos 600d

11 oktober, 2012. { Kick-Off

På våran kixk-off dag fick vi bland annat leka modeller. Jag fick bilderna i veckan, och här är en av bilderna på mig.
 

Truth


9 oktober, 2012. { Skärpedjup

På fotolektionen förra veckan pratade vi om bländare och skärpedjup, och fick i uppgift att ta bilder på en cykel. Jag låg på marken och tog mina bilder, två bilder blev det. Precis så kallt var det. Här är en av dem!
 
Foto : Jag | Kamera: Sony a330

9 oktober, 2012. { Studiedag

Studiedag idag, sådär mycket tid till studier har det dock inte blivit. Ingenting faktiskt.
Men jag åkte upp till A6 och kollade på kameror, en Nikon d3200 eller en Canon eos 600D kommer det nog bli tillslut. Men jag har sån sjuk beslutsångest. Ska försöka få med mamma upp i helgen...
Och jag har otroligt många Nikon älskande vänner har jag märkt...

8 oktober, 2012. { Rådhus

Foto: Jag | Kamera: Canon eos 600D
 
Vi testade olika objektiv på fotolektionen idag. Det slutade med att vi gick runt på stan och tog bilder på okända människor... Här kommer iallafall en som jag tog på rådhuset.
 
 

7 oktober, 2012. { Åker Tåg

Sitter på tåget just nu. Första tåget var 25min sent, så jag kom till Gbg samma minut som nästa tåg skulle gå. Sprang över halva stationen och hann med ändå, som tur var!
Så jag tittar på film, redigerar lite bilder och kör internet på datorn via mobilen. Är hemma om 25min, äntligen.
 
Foto: Jag | Kamera: Nikon D40
(Bild från Popadelica 2011.)

Popadelica 2011.

Familjen
 
Rebecca och Fiona
 
Jonathan Johansson
 
Daniel Adams Ray
 
Foto: Jag | Kamera: Nikon D40

6 oktober, 2012. { Marknad

Edsmarknaden alltså... Kaos. Var typ helt stopp på Storgatan mitt på dagen, alla människor bara stod helt sill hur länge som helst.
Men jag fick iallafall med mig ett par mobilskal, en mobilladdare, en ring och lite godis hem. Så jag är rätt nöjd och glad ändå! Kom hem och käkade tacos och chips, och satt och redigerade lite bilder från Popadelica 2011.
Grym dag, och imorn åker jag hem till mitt andra hem, Huskvarna.

5 oktober, 2012. { If you're a bird I'm a bird.

"Say I'm a bird. Say it. Say it!
You're a bird.
Now say you're a bird too.
If you're a bird I'm a bird."
 

4 oktober, 2012. { The Day of All Days

Dagen till ära har jag tryckt i mig 3st kanelbullar. Har lite ont i magen, men det är det värt!
Jag har också gjort ett test i naturvetenskap, som jag tror gick rätt bra. Och sen har jag suttit vid mina datorer och fört över filmer och bilder i någon timma. Jag ska åka tåg några timmar imorgon, och förutom att plugga hade jag tänkt se på film och redigera lite gamla bilder. Fast jag borde sätta plugget före, jag har en del att göra nämligen...
 

3 oktober, 2012. { Pluggkväll

Suttit och pluggat naturkunskap i typ tvåtimmar nu och känner mig helt död. Men jag har prov imorgon, så jag får nog plugga lite till. Också måste jag skriva ett antal sammanfattningar tills imorgon med... Pluggnat känns det som... Så nu ska jag hämta lite äppelpaj.
Har jag otur får jag offra min sovmorgon på gymmet till sovmorgon med läxor istället imorgon..
 

3 oktober, 2012. { Utbildningsmässa och annat bra

Tog sovmorgon och vaknade vid nio, pluggade lite och gick till utbildningsmässan i en timma. Sen gick jag ner till gymmet, och jag är fortfarande helt död efter träningen! Sjukt skönt.
Sen hade jag tänkt att jag skulle plugga och såna där bra saker. Men det blev inte så.
Så nu har jag ett par sammanfattningar och ett naturprov att plugga på till imorgon.

2 oktober, 2012. { Oral Presentation

Hade min svenska muntliga idag, som gick oförväntat bra. Sen blev det träning och plugg innan mitt utvecklingssamtal, som gick bra!
Och jag är ledig halva fredagen, åker till pappa och går på marknad. Har inte varit på marknaden på hur länge som helst, så det ska bli kul!
 
Nu tänkte jag... Slappa kanske, min dag imorgon är nämligen att stå på gymnasiemässan 11-13. Så det är rätt lugnt.
Nikon D3100

1 oktober, 2012.

Blir bara sämre och sämre med bilder här...
 
Nikon D3100
 

1 oktober, 2012. { Earth Is A Wonderful Place I Must Say

Jag hade min första fotolektion idag. Och jag blev så himla pepp!
Han satt och berättade lite historier osv, och pratade lite om foto. Och jag ville bara ut med kameran med en gång.
Den lektionen var verkligen bra på alla sätt och vis, förutom fför huvudvärken jag plockade på mig under dagen...
Nu fick jag iallafall inspiration till att börja med svenska presentationen jag ska ha imorgon. - Min relation till fotografering. Så nu ska jag fortsätta jobba på den kvällen ut!
 
Sony a330
Bilden är tagen från bron över järnvägsstationen i Huskvarna. 15/9.