30 januari, 2013. { Thomas Leuthard

Denna bild av Thomas Leuthard (om jag inte har helt fel) är en av mina favoriter, någonsin. Alltså åh. Så himla fin på sitt eget lilla mysiga sätt. Det är därför jag vill jobba med street photography. (Eller gärna naturfotografi.) Blir det bättre? Nej.
 
 
Alla hans bilder är såhär fina och mysiga, (nästan alla) svart vita - vem älskar inte svartvitt?, och bara coola. Jag är kär.
Kommer hitta 1000 andra underbara bilder, tagna av honom, inom kort. Men åh, säger jag bara.

30 januari, 2013. { Magträning

Älskar att träna magen, så himla gött när det typ bränner och man bara vill dö... Haha.
Mina favoritövningar är benindrag med pilatesboll, små situps, crunch och rumplyft kombinerat, och lite andra roliga övningar som jag inte vet namnet på... Men alla magövningar är roliga, typ, och den brännande känslan är underbar - typ som träningsvärk, jobbig men go.
 
Ett litet träningsinlägg kan ju avslutas med att jag köpte Center efter skolan, och har även käkat Wienersemla. So much för den träningen menar jag.

James Morrison - I Won't Let You Go

 
Jag har någon slags förkärlek till denna mannen.. Jag tror det är för att han på något sätt har lyckats pricka all min musiksmak i ett och samma. Vilket egentligen gör sig sådär bra...

29 januari, 2013. { The Amazing Spider-Man

Tittat på "The Amazing Spider-Man" med Andrew Garfield och Emma Stone. Så himla bra film! Och Marvel är bäst..!
Nu borde jag plugga matte, ligger alldeles för långt efter... Sen måste jag duscha också, och sova.

Birdy - People Help the People


God knows what is hiding, In this world of little consequence

Bild från i sommar när jag och pappa var ute med båten.
 
Tror att jag har feber. Vill bara vara hemma å fika och sova hela dagen imorgon, får se hur det blir med det. Förmodligen så kommer jag ta mig till gymmet, träna, sen tänka att det inte är någon idé att ta mig hem igen.
Nu ska jag försöka plugga lite, och läsa, och sova.

Passenger - Let Her Go


26 januari, 2013. { No, not at all.

 
Har återupplivat min älskade gitarr. Tyckte att om jag ändå ska ta upp spelandet igen, så varför inte köra all in liksom... (Ja, jag vet att det är en flöjt på bilden.)

Show me the world that's inside your head Tell me your secrets of life and death


Luften smakat som en jordgubbspaj

Vill bara ha sommar, vill vara brun.

Stoltheten rinner i våra ådror


23 januari, 2013. { Kvällsmat

Kan väl vara så att jag glömde äta middag, och äter en ordentlig kvällsmat istället. Kompleterar detta med att träna innan skolan imorgon.
 

19 januari, 2013. { Traveling

 
 
 
Drömmer om Florence, San Francisco och New York.

19 januari, 2013. { Whitney Port for BikBok

Åh, jag är så himla sämst. Försökte leta upp en bild på en kjol jag köpte idag, och detta är bästa bilden jag hittar: http://whitneyport.celebuzz.com/my-bik-bok-look-10-2011 
Hittade iallafall den här bilden tillslut, köpt på BikBok för 19kr.
Jo den är söt, betydligt finare på.

19 januari, 2013. { Cosmo-kväll

Efter att jag(frivilligt) städat mitt rum, så tänker jag spendera kvällen såhär. Med över 100 olästa blogginlägg, Cosmo, hårfärg och ansiktsmask. Kanske en romantisk komedi och lite sånt med.
 

17 januari, 2013. { Serendipity

Kvällsnöje: pyssla ihop bilder och fina ord i photoshop.
 
Bild: Jag.

15 januari, 2013. { These Glory Days

Om man skulle råka komma över ett par solglasögon som liknar dessa, gärna These Sunny Days, så kan man väl höra av sig lite fint? Mina håller nämligen på att gå sönder... Typ det sorgligaste i min vardag.
 

14 januari, 2013.

Foto: Hanna Thörn
 
Vi skulle göra en "knapp" till en hemsida i skolan lite snabbt, så vi tog några bilder på mig. Så här fin och seriös är jag en helt vanlig måndagseftermiddag.

Imagine Dragons - It's Time


13 januari, 2013. { Det Gåtfulla Folket

Åh, vad jag bara saknar.
 
 
 
Plockade fram flöjten för några dagar sen, och det kan ju inte bli mer underbart. Ska försöka ta upp spelandet igen, och gärna lära mig favorit sången "det gåtfulla folket" utantill. Vi får väl se hur det går med det...

12 januari, 2013.

Tränade förut, och insåg plötsligt att det är den tolfte januari idag. Och tiden går så otroligt fort. Det är helt sjukt.
Och det är galet hur fort de två senaste åren har gått, både upp och ner. Men shit. Jag mår nog som bäst idag, just nu.
Jag var svinlycklig för ett par år sen, vilket tillslut dalade ut. Jag mådde piss men sen blev det bra igen.
 
Jag är inte kär, lycklig och hög på livet, men jag mår iallafall bra. Jag tränar som en hysterisk... Gris. Och har massa underbara vänner - fler än någonsin innan - som jag dessutom träffar, ofta. Livet är bra. Men det går fort,  lite för fort...
 
 
Det blev djupt, men det behövs det med ibland.

12 januari, 2013. { Tumblr

Gick och blev med tumblr. Den består av dans - ballet, träningsbilder, fina bilder och citat.
Den kan man ju titta en på lite. http://beckyandersson.tumblr.com/
 
 

9 januari, 2013. { Del 3

Snäll (läs: lat) som jag är bjuder jag på oredigerade bilder.
Juni.
Var i Stockholm med klassen, var på riksdagen, något museeum och shoppade. Var på Liseberg med klassen, åkte nyckelpigan och sagoslottet och höll på att dö när de tvingade med mig i Swingrock (vet inte om den heter så, vet inte ens om det finns en karusell med det namnet).
Skolavslutning. Hängde mycket med mina vänner, bakade cupcakes med Ella och Lovisa. Midsommar...
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli.
Jag hade en liten fotodag med Hanna.
Jag åkte till  Ed. Hälsade på pappa, åkte båt, var i Strömstad och myste, och så träffade jag mormor och morfar, min vän Fia, var i Göteborg en sväng och firade min lillkusin som fyllde år.
 
 
 
 
 
 

3 januari, 2013.{ Pinsamma sanningar

Varför inte bjuda lite på mig själv.
 
Saker jag gör när jag är uttråkad:
- Sminkar mig så galet jag bara kan.
- Sätter på hög musik.
- Sätter upp håret i en alldeles för hög tofs.
- Dansar, hemskt, till Britney Spears.
 
Tips till den uttråkade, om man säger så.

1 januari, 2013. { 2012 - Del 2 - Konfirmationsläger, Strandgården.

Maj.
I slutet av maj var vi på konfirmationsläger på Strandgården, världens bästa ställe. Har ca 500 bilder från det, men vi kör på de pinsammaste och de finaste.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 januari, 2013. { 2012 - Del 1.

Vill också göra e årsresumé, som alla andra. Mest för att påminna mig själv om vad jag gjort i år. Och det finns fula, oseriösa bilder på mig med, vänta bara.
Och de lite "större" tillfällena får egna inlägg.
 
Januari.
Hela månaden känns som en minneslucka. Jag firade nyår med min familj, tog lite bilder på fyrverkerier. Tror att hela månaden var rätt lugn med lite (otroligt lite) plugg. Var ute på en liten fotorunda med, som jag minns väldigt väl.
 
 
Februari.
Jag hade nationellt prov i svenska, skrev väldigt personligt och fick högsta betyg. Lyssnade på Snook, hängde med David och Tom i idrottshallen. / Jag satt och lyssnade medan de diskuterade, gjorde akrobatiska saker och försökte sätta upp slacklinen, underhållande.
Jag tränade en hel del, även på alla hjärtansdag. Såg filmen Chronicle, sjukt bra film.
Jag fick plugghjälp och gjorde ett hemprov om första- och andravärldskriget, fick MVG och var nöjd. Pluggade fysik, läste oftare "fy skit" än "fysik, och kände mig efterbliven och dum.
Och jag gjorde årets första longboardtur.
 
 
 
Mars.
Hade kommit en bra bit på väg med det där om att inte orka plugga, hoppas på det bästa och få rätt bra resultat ändå. Vilket slutade med att jag i slutet av terminen hade höjt mig i 6 ämnen.
Jag spelade mycket piano och var snäll och ställde upp på bild.
Mamma fyllde år, min kusin fyllde år, jag gjorde antagningsprovet till Per Brahe, köpte mina favorit solglasögon och åkte longboard.
 
 
 
 
 
 
 
April.
Jag fick ett ryck, och blev plötsligt singel efter nästan 15månader, tråkigt, men förmodligen till det bättre för oss båda. Jag var på hajk med mina konfirmander. Det var fredag den trettonde, den dagen avslutade med att åka nästan till Gränna och tillbaka klockan ett på natten. Också var det där eviga "pluggandet" och oroligheten över de nationella proven.
Också hade jag tråkigt, vilket gjorde mig kreativ.
 
 
 
 
 
Maj.
Vi hade orientering i skolan, jag fick följa ner till Huskvarna - för jag hade gått vilse annars, vilket alla tydligen förstod. Det var äckligt varmt, jag åkte longboard med mamma och min kamera var denna månad välanvänd.